ΤΟΠΙΚΑ

Επισκέψεις του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ σε Χαλυβουργία, Μητροπολίτη και ΕΒΟΛ

επισκέψεις-του-κλιμακίου-του-πασοκ-σε-325044

Με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού, κ.κ. Ιγνάτιο, τον πρόεδρο της ΕΑΣ Βόλου και πρόεδρο της ΕΒΟΛ, κ. Νικήτα Πρίντζο, και τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της Χαλυβουργίας Βόλου, κ. Θεόδωρο Γκλαβίνη, συναντήθηκε το κλιμάκιο των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αποτελούμενο από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου, κ. Γιάννη Αναστασίου, την κ. Σούλα Μπαρτζώκα και τον κ. Δημήτρη Λουφόπουλο.

Με το Μητροπολίτη Δημητριάδος υπήρξε ουσιαστική συζήτηση για την προσφορά της εκκλησίας στα ζητήματα της κοινωνικής προστασίας και βοήθειας των αδυνάτων της περιοχής, ενώ εκφράστηκε η συμπαράσταση στην προσπάθεια που καταβάλλει η Ιερά Μητρόπολη για τη μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση στις Νηές.

Στη συνάντηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΕΒΟΛ, το κλιμάκιο των υποψηφίων άκουσε τις θέσεις των αγροτών για τη φορολογική επιδρομή που δέχονται από την απερχόμενη κυβέρνηση επισημαίνοντας την αδήριτη ανάγκη για την υιοθέτηση ενός δίκαιου και αναλογικού φορολογικού συστήματος και για τους αγρότες.

Το κλιμάκιο των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε και στη Χαλυβουργία όπου από χθες ισχύει το καθεστώς της εκ περιτροπής εργασίας των εργαζομένων, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της Χαλυβουργίας Θεσσαλίας.

Τέλος το κλιμάκιο υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αφού επισκέφθηκε τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, στη συνέχεια μετέβη και στα γραφεία του ΤΕΒΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου