ΤΟΠΙΚΑ

Εγκαινιάστηκε το τρίτο Mikel στο Βόλο

εγκαινιάστηκε-το-τρίτο-mikel-στο-βόλο-330645

Μία νέα έξυπνη επιχειρηματική κίνηση από τους Αποστόλη και Γρηγόρη Γρηγορίου

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν χθες τα εγκαίνια και ο αγιασμός του τρίτου κατά σειρά καταστήματος της γνωστής αλυσίδας Mikel Coffee Company, στην οδό Μπότσαρη 7, στο Βόλο. Το νέο κατάστημα Mikel Cantina βρίσκεται στην είσοδο και έξοδο της πόλης, σε ένα προσεγμένο και καλαίσθητο χώρο που έχει τη μορφή καντίνας, σύμφωνα με τη νέα ιδέα της εταιρείας Mikel. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στη γιορτινή εκδήλωση, προκειμένου να συγχαρεί τα αδέλφια Αποστόλη και Γρηγόρη Γρηγορίου για τη νέα επιχειρηματική τους κίνηση. Οι ίδιοι υποδέχθηκαν το κοινό με εγκαρδιότητα, ενώ τούς προσέφεραν δωρεάν αγαπημένα ροφήματα της εταιρείας.

Ρεπορτάζ: ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ

Φωτό: ΡΑΝΙΑ ΜΑΝΑΣΗ

Ο Γρηγόρης Γρηγορίου μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την ανταπόκριση και την εμπιστοσύνη του κόσμου, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα θετικά μηνύματα αγάπης και εμπιστοσύνης που εισπράττουμε από τους πελάτες μας, οι οποίοι μας υποστηρίζουν καθημερινά, μας ενθαρρύνουν να συνεχίζουμε με όρεξη, σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα».

«Η καντίνα είναι μια νέα ιδέα που ξεκίνησε το Μάρτιο από τη Λάρισα και αυτή τη στιγμή υπάρχουν πέντε καταστήματα στην Ελλάδα, ενώ το συγκεκριμένο είναι το έκτο», ενημέρωσε ο ίδιος και συνέχισε: «Απευθύνεται σε πιο νεανικό κοινό, προσφέρει υπηρεσίες self service και take away, με γρήγορη εξυπηρέτηση».

Ο Γρηγόρης Γρηγορίου εξηγώντας τη συνταγή της επιτυχίας της εταιρείας, η οποία αριθμεί αυτή τη στιγμή 135 καταστήματα πανελλαδικώς, αποκαλύπτει: «Παρά τις αντιξοότητες της εποχής, προσπαθούμε να προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν σε ποιότητα και τιμή, προσιτό στον πελάτη».

Τα τρία καταστήματα στο Βόλο απασχολούν συνολικά 48 νέα άτομα της περιοχής μας, με τους επιχειρηματίες Αποστόλη και Γρηγόρη Γρηγορίου να σχολιάζουν σχετικά: «Πιστεύουμε ότι υπάρχουν ακόμα ευκαιρίες, και εμείς δίνουμε δουλειά σε νέα άτομα. Εάν προσπαθήσουμε, όλοι μαζί, μπορούμε με μικρά βήματα να ξεπεράσουμε την κρίση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου