ΤΟΠΙΚΑ

Εξι “διπλά” στην 25η αγωνιστική

εξι-διπλά-στην-25η-αγωνιστική-851206

Εκτός έδρας νίκες πέτυχαν ο πρώτος, ο δεύτερος και ο τρίτος της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΘ στην 25η αγωνιστική, με τον Θησέα να κερδίζει στη Χλόη 0-2 την Αγία Παρασκευή, τον Κένταυρο να είναι νικητής με το ίδιο σκορ στο Βοηθητικό επί του Εθνικού, ενώ 2-4 κέρδισε ο Μαγνησιακός στο Αϊδίνι τον Αγροτικό.
Εκτός από τους πρωτοπόρους, σημαντικές νίκες εκτός έδρας πέτυχαν ο Κεραυνός Σαμπάναγα 0-3 τον Πηλέα και η Δόξα Αερινού 0-2 στον Πτελεό τον Πρωτεσίλαο και ο Πύρασος 3-4 στο Σαρακηνό, ενώ τα Άνω Λεχώνια κέρδισαν 2-0 το Νηλέα στο τοπικό ντέρμπι και δυο ματς σε Διμήνι και Σούρπη έληξαν χωρίς νικητή.

Θησέας -Αγία Παρασκευή 0 – 2
Με ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του συνέχισε ο Θησέας το αήττητο σερί του και την πρωτοπορία του, κερδίζοντας με 0-2 την Αγία Παρασκευή στη Χλόη. Οι παίκτες του Νίκου Χατζηκυριακίδη άνοιξαν το σκορ στο 65 με τον Γιάννη Φασουράκη, όταν ο έμπειρος επιθετικός έκανε σέντρα-σουτ, η μπάλα χτύπησε σε σώμα και κατέληξε στα δίχτυα. Το 0-2 έγινε μετά από ενέργεια του Παπαστεργίου στο 78.
Αυτή η νίκη του Θησέα ήταν η 20η και η 10η εκτός έδρας και έτσι η ομάδα της Αγριάς είναι στην κορυφή, έχοντας απόσταση 6 βαθμών από τον δεύτερο…

Εθνικός- Κένταυρος 0 – 2
Με δυο γκολ του Κώστα Θεοδώρου στο δεύτερο μέρος του αγώνα στο 58 και στο 60 ο Κένταυρος κέρδισε 0-2 τον Εθνικό στο Βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου και παραμένει σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με δυο νίκες διαφορά από την κορυφή.

Πηλέας – Κεραυνός Σαμπάναγα 0 – 3
Νίκη με 0-3 επί του Πηλέα σημείωσε ο Κεραυνός Σαμπάναγα χθες στο ΕΤΒΑ, στο πρώτο παιχνίδι του Δημήτρη Νίκου στον πάγκο των φιλοξενουμένων μετά την επιστροφή του, ενώ στο τεχνικό τιμ επανήλθε και ο Ν. Χατζηκωτούλας. Για την φιλοξενούμενη ομάδα “καθάρισε” ο Ανδρέας Τσεκούρας, αφού σημείωσε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο στο 21ο και 35ο λεπτό. Το τελευταίο γκολ ήρθε, με τον Καρακώστα .

Πρωτεσίλαος – Δόξα 0 – 2
Ακόμη μια νίκη για την παραμονή της σημείωσε η Δόξα Αερινού, κερδίζοντας αυτή τη φορά στον Πτελεό τον Πρωτεσίλαο με 0-2, πετυχαίνοντας το δεύτερο φετινό της διπλό. Σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό τριών πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με απ ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τριχόπουλου μόλις στο 5 και μετά από δέκα λεπτά οι παίκτες του Δημήτρη Βαϊνά πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Σταμάτογλου.

Σαρακηνός – Πύρασος 3 – 4
Σκορ και θέαμα στο ματς Σαρακηνός-Πυρασος 3-4 που κρίθηκε στις καθυστερήσεις και είχε πρωταγωνιστές τον Μάκη Πετρίδη που σκόραρε 4 φορές, αλλά και τον τερματοφύλακα Λεωνίδα Γκούρη που είχε εκπληκτικές ενέργειες.
Στο 12 ο Κωνσταντινίδης πέτυχε το 1-0, στο 50 ο Πετρίδης ισοφάρισε σε 1-1, στο 71 ο Κωνσταντινίδης και πάλι πέτυχε το 2-1, αλλά ο Πετρίδης με γκολ στο 78 και στο 85 με πέναλτι έκανε το 2-3. Στο 90 ο Σακελλαρίου έκανε το 3-3, αλλά στις καθυστερήσεις ο Πετρίδης πέτυχε το 3-4 δίνοντας την 5η εκτός έδρας και 15η συνολικά νίκη στον Πύρασο.

Αγροτικός Αιδινίου – Μαγνησιακός 2 – 4
Ανετη νίκη πέτυχε ο Μαγνησιακός στο Αϊδίνι, κερδίζοντας 2-4 τον Αγροτικό που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.
Ο Μαγνησιακός πέτυχε 4 γκολ με τους Μακρυγιάννη (30), Στεργιόπουλο(42), Γκουντινάκο (55), Ντογκάνι (65) και ειχε και 4 δοκάρια και ο Αγροτικός πέτυχε δυο γκολ με πέναλτι .

Ανω Λεχώνια – Νηλέας 2 – 0
Η ομάδα των Άνω Λεχωνίων πήρε την 6η φετινή της νίκη, κερδίζοντας το Νηλέα με σκορ 2-0, που είναι και 6η ως γηπεδούχος, αφού δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας.
Το προβάδισμα στην ομάδα του Παναγιώτη Ζαφειρίου έδωσε ο Γκίνης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κούγιαλη. Στο 85 ο Κατσιάκης με κεφαλιά-πάσα έβγαλε τον Μπούρντα απέναντι από τον Πλακαρό και έγραψε το 2-0.

Ιάσονας- Αρης Μ. 2 – 2
Ισοπαλία σημειώθηκε στο Διμήνι, εκεί όπου Ιάσονας και Αρης Μελισσατίκων έμειναν στο 2-2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 38 με τον Τσιάμη. Στο 70 έγινε το 1-1 με τον 17χρονο Τσεβρενίδη για τον Άρη, με τον Ιάσονα να προηγείται εκ νέου στο 84, αλλά να μην μπορεί να κρατήσει το σκορ, αφού στο 90 ο Κ. Μπασδάνης κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε για ακόμη μια φορά φέτος ο Ζαντερίου.

Aιας Σούρπης – ΓΣ Αλμυρού 1 – 1
Την τέταρτη ισοπαλία τους είχαν και και ο Αίας και ο Γ.Σ. Αλμυρού και το 1-1 στη Σούρπη μάλλον ικανοποιεί και τις δυο ομάδες. Ο Αίας πήρε ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία του ανοίγοντας το σκορ στο 24 με τον Γιαννόπουλο, ενώ έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 85 με τον Βλάχο να πλασάρει και τον Ζαββό να κάνει την απόκρουση του αγώνα.
Για τον ΓΣΑ που είχε απουσίες σκόραρε στο 37 ο Μπιζάτης μετά από ατομική προσπάθεια, ενώ στο 90 ο Σιαμέτης είχε πλασέ στο δοκάρι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου