ΤΟΠΙΚΑ

Παρέμβαση εισαγγελέα για το ντέρμπι

παρέμβαση-εισαγγελέα-για-το-ντέρμπι-851206

Διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο εισαγγελέας για να διαπιστωθεί αν ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει πει τις επίμαχες φράσεις «σκοτώστε τους αν χρειαστεί», απευθυνόμενος στους παίκτες του Ολυμπιακού, εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Ο αθλητικός εισαγγελέας παρενέβη αυτεπάγγελτα, παρά τη φημολογία που ήθελε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα, να καταθέτει μήνυση σε βάρος του ομολόγου του των «ερυθρολεύκων». Παράλληλα, αποφασίστηκε τρεις εισαγγελείς να είναι παρόντες στο «Καραϊσκάκη» την Κυριακή για να καταγράψουν οτιδήποτε μεμπτό, ενώ παράγοντες των δύο «αιωνίων» κλήθηκαν σε έκτακτη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, για να χαμηλώσουν οι τόνοι εκατέρωθεν.

Σισέ: «Οχι, εμείς θα νικήσουμε!»
Μία απρόσμενη συνάντηση με οπαδούς του Ολυμπιακού είχε χθες ο Τζιμπρίλ Σισέ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού θέλησε να εκμεταλλευτεί το ρεπό που έδωσε ο Χενκ Τεν Κάτε και πήγε για μία ημέρα στην Αγγλία, προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις.
Ο 28χρονος φορ έγινε αντιληπτός από οπαδούς των Πειραιωτών, που την ίδια ώρα αναχωρούσαν για την Ολλανδία για να παρακολουθήσουν τον σημερινό αγώνα με την Αλκμααρ. Στην αρχή πήγαν τέσσερις-πέντε φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» στον Σισέ και άρχισαν μία κουβέντα σε χαλαρό τόνο: «Θα σας νικήσουμε την Κυριακή», του είπαν στον Γάλλο, ο οποίος διαφωνούσε και απαντούσε ότι θα συμβεί το αντίθετο. Κάποια στιγμή μαζεύτηκαν περισσότεροι οπαδοί του Ολυμπιακού και σε κάποια φάση πήγαν να ανάψουν τα αίματα, όμως ο Σισέ αποχώρησε και εκεί τελείωσαν όλα.

Αμφίβολος ο Λέτο
Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σεμπαστιάν Λέτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός αισθανόταν αφόρητους πόνους στο μικρό δάκτυλο του αριστερού ποδιού, ύστερα από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Χθες ο 23χρονος μεσοεπιθετικός πήγε στην Παιανία και είπε στον γιατρό της ομάδας, Παναγιώτη Κουλουμέντα πως πονά πολύ.
Ο Λέτο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί «μία κάκωση του αριστερού άκρου ποδός». Η συμμετοχή του Αργεντινού κόντρα στην πρώην του ομάδα θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη και την Πέμπτη, αφού σήμερα οι «πράσινοι» έχουν ρεπό. Αν οι πόνοι δεν υποχωρήσουν μέχρι την Πέμπτη, τότε δεν θα επιστρέψει την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πάντως, το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» εμφανίζεται αισιόδοξο ότι ο Λέτο θα τεθεί στη διάθεση του Χενκ Τεν Κάτε και θα αγωνιστεί απέναντι στην παλιά του ομάδα.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καραγκούνης ταλαιπωρείται από ίωση και χθες πήγε στην Παιανία, αλλά δεν προπονήθηκε και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Όλα δείχνουν ότι ο αρχηγός της ομάδας θα παίξει στο ντέρμπι. Όσον αφορά τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, έμεινε στην Αθήνα (αν και πέθανε η αδερφή της γυναίκας του), προκειμένου να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου