ΤΟΠΙΚΑ

Πληρώνουν δημοτικά τέλη αλλά δεν έχουν φωτισμό

πληρώνουν-δημοτικά-τέλη-αλλά-δεν-έχου-335235

Εντονα παράπονα κατοίκων της Ν. Αγχιάλου – Ζημιές στον κρηπιδότοιχο στο λιμάνι

Εντονες διαμαρτυρίες από κατοίκους της Ν. Αγχιάλου, που πληρώνουν μεν δημοτικά τέλη δεν έχουν όμως δημοτικό φωτισμό, επικαλείται ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Θεολόγος Διαμαντένιας.

Σε επερώτηση που καταθέτει στο δημοτικό συμβούλιο, υποστηρίζει ότι πολλές λάμπες εδώ και καιρό δεν λειτουργούν και μάλιστα κάποιες σε επικίνδυνους για μικρά παιδιά δρόμους , όπως ο περιφερειακός της «Ακρόπολης».

Επιπλέον αναφέρει ότι εδώ και μήνες έχει καεί η λάμπα του φάρου στο λιμενοβραχίονα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στη προσέγγιση του λιμανιού τα βράδια και να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Ο κ. Διαμαντένιας ζητά άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Ζημιές στο λιμάνι

Εξάλλου, ο κ. Διαμαντένιας θέτει υπόψη του δημοτικού συμβουλίου και τις ζημιές που έχει υποστεί ο κρηπιδότοιχος του λιμενίσκου στη Ν. Αγχίαλο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών είναι ενήμερη για το θέμα ήδη από τον Απρίλιο του 2011.

Οπως αναφέρει, ο κρηπιδότοιχος έχει υποστεί σοβαρές ζημιές σε μήκος 70 περίπου μέτρων και είναι έτοιμος να καταρρεύσει. Η ρωγμή έχει εισχωρήσει και στο εσωτερικό του λιμενίσκου και συνεχώς η κατάσταση επιδεινώνεται. Υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος.

«Εδώ και πέντε χρόνια έχω κάνει επανειλημμένες επερωτήσεις για το θέμα. Η Διεύθυνση Τεχνικών υπηρεσιών μου απαντούσε πως έχει γίνει η τεχνική και οικονομική μελέτη, αλλά δεν έχει προβεί μέχρι σήμερα σε καμία ενέργεια αποκατάστασης της ζημιάς», επισημαίνει και ζητά την αποκατάσταση του προβλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου