ΤΟΠΙΚΑ

Αντίστροφη μέτρηση μέχρι το πρώτο σχολικό κουδούνι

αντίστροφη-μέτρηση-μέχρι-το-πρώτο-σχο-337259

Οι Αγιασμοί στα σχολεία

Αντίστροφα, μέχρι το πρώτο σχολικό κουδούνι που θα σημάνει και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, μετρούν εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς.

Ο επίσημος Αγιασμός για τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα τελεστεί στα 3ο και 9ο Δημοτικά Σχολεία Ν. Ιωνίας, στις 9:15 το πρωί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Για τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, ο επίσημος Αγιασμός θα γίνει από το σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου – 1ου Γενικού Λυκείου Βόλου, στις 10 το πρωί.

Στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου, η τελετή του Αγιασμού θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το πρωί, μαζί με το όμορο 2ο Γενικό Λύκειο Βόλου.

Στο 8ο Γυμνάσιο και 8ο Γενικό Λύκειο Βόλου, ο Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για τις 9 το πρωί.

Στο Μουσικό Σχολείο Βόλου, το πρώτο σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει στις 8:30 το πρωί και μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό θα δοθούν τα σχολικά βιβλία στους μαθητές.

Στο ΕΠΑΛ Αγριάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του σχολείου, το πρώτο σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει στις 9 το πρωί και στη συνέχεια θα δοθούν βιβλία στους μαθητές.

Στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας, η καθιερωμένη τελετή αγιασμού για την έναρξη του νέου διδακτικού έτους θα πραγματοποιηθεί 9 το πρωί και στη συνέχεια θα διανεμηθούν τα σχολικά βιβλία στους μαθητές.

Ο κ. Ιγνάτιος

Σε πέντε σχολικές μονάδες θα τελέσει τον Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιος.

Στις 8:30 το πρωί θα τελέσει τον Αγιασμό στο Ελληνογαλλικό Σχολείο «Αγιος Ιωσήφ», στις 9:15 το πρωί, στα 3ο και 9ο Δημοτικά Σχολεία Ν. Ιωνίας, στις 10 το πρωί, στο συγκρότημα των 1ου Γυμνασίου – 1ου Γενικού Λυκείου Βόλου, στις 10:45 π.μ. στα εκπαιδευτήρια «Προμηθέας» και στις 11:30 το πρωί, στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου