ΤΟΠΙΚΑ

Επιστροφή στις προπονήσεις

επιστροφή-στις-προπονήσεις-851206

Επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Νίκης και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Πανθεσσαλικό. Οι κυανόλευκοι είχαν την ευκαιρία την Κυριακή να ξεκουραστούν ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και, ανανεωμένοι πλέον, ασχολούνται με το επόμενο ματς και κοιτούν στη δύσκολη συνέχεια της διοργάνωσης.
Ο Χόρχε Μπάριος και οι παίκτες του μετά από δύο συνεχόμενες νίκες με Φωκικό και Καστοριά αισιοδοξούν ότι την Κυριακή θα διευρύνουν το σερί τους και θα καταφέρουν να αναρριχηθούν ακόμη ψηλότερα στην κατάταξη του Βορείου Ομίλου της τρίτης κατηγορίας. Με ανεβασμένη ψυχολογία λοιπόν στρέφουν την προσοχή τους στον επόμενο αντίπαλό τους, θέλοντας αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς.
Το τεχνικό τιμ θα περιμένει να δει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κατά πόσο θα είναι έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα στην χθεσινή προπόνηση, που περιείχε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δεν μετείχε ο Μοράλες που νιώθει τράβηγμα στην γάμπα, ο Κωνσταντινίδης που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ απών ήταν και ο Βαλντέζ Σάντσεζ. Ο Ισπανός πήρε άδεια από την τεχνική ηγεσία προκειμένου να βρεθεί για λίγες ημέρες στην πατρίδα του και αναμένεται να ενσωματωθεί σήμερα στην υπόλοιπη ομάδα. Επιπλέον ένα σφίξιμο ένιωσε ξανά στο πόδι του ο Αντώνης Σωτρίνης. Ο έμπειρος αμυντικός που ταλαιπωρήθηκε για ένα μεγάλο διάστημα από τραυματισμό έβγαλε πάντως κανονικά την προπόνηση. Για τον λόγο όμως ότι υπάρχει φόβος υποτροπής, ίσως να προστατευτεί τις επόμενες ημέρες.
Τους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα περιμένει ο Χόρχε Μπάριος μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Από κει και πέρα άπαντες εύχονται να μην προκύψει κάποιος νέος τραυματισμός και η ομάδα να μπορέσει να ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της, ώστε να παραταχθεί πλήρης στο καθοριστικό παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.
Μετά τα δυο συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα οι κυανόλευκοι περιμένουν να έχουν και περισσότερο κόσμο στο πλευρό τους, που θα τους ενθαρρύνει με τις φωνές και το χειροκρότημα να φτάσουν στην πολυπόθητη επικράτηση. Στη Νέα Ιωνία πιστεύουν, παρά το γεγονός ότι έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος, πως μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση και να καλυφθεί η διαφορά από το γκρουπ των πρωτοπόρων. Κάτι τέτοιο βέβαια απαιτεί να μην υπάρχουν άλλα στραβοπατήματα και η Νίκη να μπορέσει να κάνει συνεχόμενες νίκες που θα τη φέρουν ψηλά. Αυτή τη στιγμή πάντως βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής και έντεκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Επανωμής, που δεν έχει κάνει πάντως ακόμα ρεπό και έχει έναν αγώνα περισσότερο.

Στην τελική ευθεία για Γ.Σ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευτεί ο ισολογισμός της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και παράλληλα το κάλεσμα των μετόχων για την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ. Η ημερομηνία δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά θα δημοσιευτεί και αυτή στην ανακοίνωση των επόμενων ημερών. Σκοπός των παραπάνω ενεργειών είναι να εκλεχθεί νέα διοίκηση στην Εταιρία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου