ΤΟΠΙΚΑ

Δωρεάν συνεδρίες φυσικοθεραπείας σε άπορους συμπολίτες

δωρεάν-συνεδρίες-φυσικοθεραπείας-σε-339823

Με αφορμή την εβδομάδα φυσικοθεραπείας 2015

Το Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών Ν. Μαγνησίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας που γιορτάστηκε προχθές, προωθεί το μήνυμα πως «παραμένοντας κινητικά δραστήριος επενδύεις για το μέλλον, ανεξάρτητα από την ηλικία. Θέλουμε τους ανθρώπους «Κινητικά Υγιείς και Δραστήριους για το Μέλλον».

Το Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών – Ν. Μαγνησίας ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Φυσικοθεραπείας, θα πραγματοποιήσει κεντρική εκδήλωση με ομιλίες, στο Κινηματοθέατρο «Αχίλλειο» την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, από τις 18:00 – 21:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων «εβδομάδα φυσικοθεραπείας 2015» περιλαμβάνει σήμερα Τρίτη 8/9 ομιλία στο Γηροκομείο Βόλου, ομιλία για την πρόληψη πτώσεων στους ηλικιωμένους και επίδειξη του προγράμματος της ProFouND, αύριο Τετάρτη 9/9 στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Παρουσιάσεις για την εργονομία γραφείου και την εργονομία στην νοσηλευτική πρακτική, και μεθαύριο Πέμπτη 10/9 συμμετοχή στην ποδηλατοδρομία Βόλου.

Την Παρασκευή 11/9 είναι η κεντρική εκδήλωση στο Κινηματοθέατρο Αχίλλειο, ενώ το Σάββατο σε διάφορα μέρη του κέντρου της πόλης, θα γίνουν Flashmobs με τη συμμετοχή του Puerto del Tango και την Τρίτη 15/9 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα γίνει παρουσίαση για την εργονομία γραφείου.

Σημειώνεται ότι όπως και τα προηγούμενα έτη, έτσι και φέτος, το Περιφερειακό Τμήμα – Ν. Μαγνησίας αποφάσισε και προσφέρει 1.000 Συνεδρίες Φυσικοθεραπείας δωρεάν σε άπορους συμπολίτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου