ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα αποφασίζει η Χαριλάου Τρικούπη για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία

σήμερα-αποφασίζει-η-χαριλάου-τρικούπ-344155

Στην 8η θέση προτείνεται ο Νίκος Τζούμας, καμία άλλη αλλαγή στη λίστα

Mε τους επτά υποψηφίους των προηγούμενων εκλογών του Ιανουαρίου και στην όγδοη θέση τον Νίκο Τζούμα, υπάλληλο του ΟΤΕ που δραστηριοποιείται και στο χώρο των πολιτιστικών συλλόγων και κινημάτων, κατέρχεται όπως όλα δείχνουν το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου στη Μαγνησία.

Η διευρυμένη Νομαρχιακή που συνεδρίασε προχθές αποφάσισε ομόφωνα και απέστειλε στην Αθήνα για την τελική έγκριση από τη Χαριλάου Τρικούπη τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών με τη σειρά κατάταξης μετά την ψηφοφορία του Ιανουαρίου, δηλαδή Γιάννης Αναστασίου, Σούλα Μπαρτζιώκα, Δημήτρης Λουφόπουλος, Κατερίνα Γαργάλα, Αντώνης Πολίτης, Μαρία Γίτση, Ιωάννης Σακκόπουλος και στην όγδοη θέση προτείνεται ο Νίκος Τζούμας.

Στο μεταξύ κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ μαζί με του υποψήφιους βουλευτές θα βρίσκεται αύριο Κυριακή 6/9 το απόγευμα στις 6.30 μ.μ. στα Κανάλια, στις 7.15 μ.μ. στον Ριζόμυλο και στις 8 μ.μ. στο Στεφανοβίκειο.

Την ερχόμενη Δευτέρα 7/9 κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφτεί το Εργατικό Κέντρο Βόλου και το ΙΚΑ, ενώ η προγραμματισμένη επίσκεψη στις Βόρειες Σποράδες που είχε προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο αυτό, μετατίθεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο 12/9 και 13/9.

Χθες ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Νούσης υπογράμμισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι από τις περιοδείες που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής στο Νομό υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς καταγράφεται μία αναστροφή του κλίματος για το ΠΑΣΟΚ όπως τόνισε και έσπευσε να τονίσει ότι «πλέον οι ψηφοφόροι και τα μέλη του κόμματος δεν φοβούνται όπως παλαιότερα να μιλήσουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου