ΤΟΠΙΚΑ

Απ. Παπαδούλης και Ρίκα Βαγιάννη

απ-παπαδούλης-και-ρίκα-βαγιάννη-344168

Μόνοι σίγουροι στην 1η και 8η θέση για το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στη Μαγνησία

Μόνο η πρώτη και η όγδοη θέση εμφανίζονται σίγουρες στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στη Μαγνησία και καταλαμβάνονται αντίστοιχα από τον Αποστόλη Παπαδούλη και τη Ρίκα Βαγιάννη το όνομα της οποίας ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης χθες.

Από τη δεύτερη έως και την έβδομη θέση η κατάσταση είναι ρευστή στην εκπνοή σχεδόν του χρόνου κατάθεσης του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο Βόλου.

Η επιλογή του Αποστόλη Παπαδούλη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου φαίνεται ότι δημιούργησε αναταράξεις στο «Ποτάμι» και προκαλεί εμπλοκές στη σύσταση της λίστας.

«Δεν συμμετέχουμε», ανέφερε η πρώην υποψήφια Βουλευτής Θάλεια Στάχτου που εκφράζει τους λεγόμενους μεταρρυθμιστές που στήριξαν το τοπικό ψηφοδέλτιο. Η Θάλεια Στάχτου δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο, όπως άλλωστε και οι δύο Αθηναίοι που είχαν συμπληρώσει την τοπική ομάδα, κ.κ. Στέφανος Ψημένος και Ηρώ – Μαρία Μουλάκη.

Με ερωτηματικό είναι η συμμετοχή και του Χρήστου Φώτου, όπως και του κ. Βαγγ. Γεωργακόπουλου, που εμφανίζεται ως σφόδρα δυσαρεστημένος. Αγνωστο τι θα κάνουν οι κ.κ. Βαλασία Αντωνίτσα και Βασίλης Γαρόφλος.

Η επιλογή του συγκεκριμένου επικεφαλής του ψηφοδελτίου, σηματοδοτεί σύμφωνα με πρώην υποψήφιους κεντροδεξιά στροφή του συνδυασμού και για το λόγο αυτό, θα υπάρξουν απώλειες σε τοπικά στελέχη.

Πάντως στην τοπική γραμματεία του κόμματος φαίνεται να υπάρχει… υπερπροσφορά υποψηφίων που θα στελέχωναν το ψηφοδέλτιο, δεδομένων και των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου