ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή ώρας στο ντέρμπι των «αιωνίων»

αλλαγή-ώρας-στο-ντέρμπι-των-αιωνίων-851206

Αλλάζει η ώρα διεξαγωγής του μεγάλου ποδοσφαιρικού ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το οποίο θα γίνει την Κυριακή, 29/11 στις 18:30 αντί για τις 19:00 που είχε οριστεί αρχικά. Όπως ανακοινώθηκε από τη Σούπερ Λίγκα, η μετάθεση κατά 30 λεπτά γίνεται μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, για λόγους ασφαλείας αφού την αργότερα την ίδια μέρα, οι δύο σύλλογοι θα συναντηθούν και για το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει τα παρακάτω: «Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αποδοχής αιτήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, η ώρα έναρξης του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ορίζεται για τις 18:30, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου (αντί για τις 19:00). Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ».

Στο μεταξύ για την ερχόμενη αγωνιστική ο Βολιώτης διεθνής διαιτητής Γιώργος Δαλούκας θα είναι διαιτητής στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός το Σάββατο, Δημήτρης Καλόπουλος της Μακεδονίας θα διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Άρης για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, ενώ ο Απόστολος Αμπάρκιολης είναι στο Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης και ο Σταύρος Τριτσώνης στο Καβάλα-ΑΕΚ. Αναλυτικά:

ΚΑΒΑΛΑ-Α.Ε.Κ.: Τριτσώνης Σ. ΕΠΣ Αθηνών
SKODA ΞΑΝΘΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λαμπρόπουλος Μ. ΕΠΣ Ηλείας
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δαλούκας Γ. ΕΠΣ Θεσσαλίας ,Σαραιδάρης Δ. ΕΠΣ Μακεδονίας, Ευθυμιάδης Δ. ΕΠΣ Πιερίας και 4ος Τσινιάρης Μ. ΕΠΣ Αθηνών
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βοσκάκης Μ. ΕΠΣ Ρεθύμνου
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Κωνσταντινέας Π. ΕΠΣ Μεσσηνίας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αμπάρκιολης Α. ΕΠΣ Μακεδονίας
ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ :Καλόπουλος Δ. ΕΠΣ Μακεδονίας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου