ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα «κλειδώνει» το ψηφοδέλτιο

σήμερα-κλειδώνει-το-ψηφοδέλτιο-351127

Οριστικοποιείται η πρόταση με τα νέα πρόσωπα στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα η πρόταση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας. Εκτός από τους τρεις βουλευτές Αλ. Μεϊκόπουλο, Κατερίνα Παπανάτσιου και Μάκη Μπαλλή η Νομαρχιακή Επιτροπή σήμερα θα συνεδριάσει προκειμένου να συζητήσει την πρόταση με τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μαζί με τη Δήμητρα Μανώλη που θα είναι εκ νέου υποψήφια.

Ουσιαστικά η πρόταση της Ν.Ε. του κόμματος θα περιλαμβάνει τουλάχιστον τέσσερα ονόματα καθώς η βουλευτής Δανάη Τζήκα – Κωστοπούλου ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια, ο Κων. Δελημήτρος εντάχθηκε στη ΛΑ.Ε., ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Δημήτρης Παπαϊωάννου που παραμένει στο κόμμα ενεργό μέλος. Παράλληλα ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν επιθυμεί να είναι εκ νέου υποψήφιος ο γιατρός Σπύρος Λεμονής με καταγωγή από τις Σποράδες.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κων. Βογιατζής τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι η πρόταση θα συζητηθεί σήμερα στη συνεδρίαση και θα αποσταλεί στην Αθήνα προκειμένου η αρμόδια επιτροπή ψηφοδελτίων που έχει συγκροτηθεί, να την εξετάσει έτσι ώστε το ψηφοδέλτιο να ανακοινωθεί επίσημα, όπως και των υπολοίπων Νομών, μέχρι την Κυριακή που είναι η καταληκτική ημερομηνία.

Ο κ. Βογιατζής εμφανίστηκε «σφίγγα» όσον αφορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των νέων προσώπων που θα προταθούν αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι πρόκειται για «στελέχη πρώτης γραμμής» με εγνωσμένη κοινωνική προσφορά και απήχηση στην τοπική κοινωνία.

Οσον αφορά τον πολιτικό και οργανωτικό σχεδιασμό όπως εξήγησε ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η νομαρχιακή οργάνωση του Βόλου σε συνεννόηση με την Αθήνα ήδη έχει καταρτίσει το βασικό πλάνο των εξορμήσεων σε όλη τη Μαγνησία που περιλαμβάνει περιοδείες σε όλες τις δημοτικές ενότητες και ομιλίες σε κεντρικές περιοχές όπως ο Αλμυρός, το Βελεστίνο, η Ζαγορά, η Αργαλαστή, η Αγριά αλλά και τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Το μεγαλύτερο βάρος εξάλλου αναμένεται να δοθεί στο Πολεοδομικό συγκρότημα όπου βρίσκεται ο κύριος όγκος των ψηφοφόρων. Από σήμερα μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, θα λειτουργεί το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία στη Λεωφόρο Ειρήνης, ενώ στο Βόλο το εκλογικό κέντρο θα λειτουργήσει στον ίδιο χώρο όπως και στις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου