ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια επιτυχιών για τον Βόλος 2004… με Άρη

συνέχεια-επιτυχιών-για-τον-βόλος-2004-με-851206

Συνέχεια επιτυχιών στην πρώτη εμφάνιση στο Βόλο και μετά τη νίκη στην Καβάλα θέλει ο Βόλος 2004, που στις 3 μ.μ. σήμερα στο Δημοτικό της Νεάπολης παίζει για τη 2η αγωνιστική με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικείου ποδοσφαίρου.
Ο Α.Σ. «Βόλος 2004» περιμένει και τη συμπαράσταση του κόσμου, ενώ φιλοδοξεί να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά την εντυπωσιακή της επικράτηση στην πρεμιέρα επί της Καβάλας με σκορ 2-6. «Είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Θα παίξουμε δυνατά για να καθαρίσουμε το ματς», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Θωμάς Μακρής, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών των Γουγούση και Μαλισιώρα, ενώ η Χατζηλιόντα, η οποία είχε ένα μικροπρόβλημα, αναμένεται να αγωνιστεί.
Για σήμερα ο Θωμάς Μακρής θα έχει στη διάθεσή του τις εξής παίκτριες: Αναστασάκη, Κανιάκα, Χατζηλιόντα, Κουσκούνη, Παπαδοπούλου, Ντάφου, Στρίγκου, Σταμοπούλου, Κλόντζα, Πελεκούδα, Σάργκε, Ζήγρα, Τσιρδάνη, Μ. Σχουλή, Ε. Σχουλή, Λαβδογιάννη, Μπαλαμούτη, Ντούσα, Δημητριάδη και Γιοβάνοβιτς.
Εξάλλου η βολιώτικη ομάδα έχασε οριστικά τη Χαρά Δημητρίου, η οποία υπέγραψε στον ΠΑΟΚ με τη μέθοδο μετοίκησης και της χιλιομετρικής απόστασης, ενώ επίσης παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και η αμυντικός Μαριάννα Γκοντόβα, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τον Άρη Θεσσαλονίκης, η οποία σταμάτησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Πάντως ο Α.Σ. «Βόλος 2004»-Valis Resort στη συνέχεια θα ενισχυθεί και με τη Σέρβα επιθετικό Γιοβάνα Σρετένοβιτς, που είναι 23 ετών, στέλεχος της Εθνικής Σερβίας και πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας της, τη Μάσινατς Νις.
Ετσι η Σρετένοβιτς θα είναι η 2η ξένη και δίδυμο με την συμπατριώτισσά της Ταμάρα Γιοβάνοβιτς, που πέρυσι ήταν και η πρώτη σκόρερ με 12 γκολ σε 16 αγώνες. Στην ομάδα του Θωμά Μακρή φέτος είναι και οι Ρουμάνες διεθνείς Ραλούκα Σάργκε και Κοσμίνα Ντούσα, που παίζουν ως κοινοτικές.
Σήμερα διεξάγεται η 2η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του Γυναικείου πρωταθλήματος και οι αγώνες είναι:
Βόλος 2004-Άρης Θ.
ΠΑΟΚ-Ελπίδες Καρδίτσας
Φιλυριακός-Αμαζόνες Δράμας
Ρεπό: Καβάλα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου