ΤΟΠΙΚΑ

Υπόθεση μαστροπείας στον Αλμυρό

υπόθεση-μαστροπείας-στον-αλμυρό-851206

Εκτός από ποτά, ωθούσε τη μία από τις σερβιτόρες στο κατάστημά του να προσφέρει και άλλες υπηρεσίες… ανάλογα με τις ερωτικές επιθυμίες των πελατών.

Ο 47χρονος υπεύθυνος λειτουργίας μπαρ στον Αλμυρό, ιδιοκτησίας του 45χρονου αδερφού του, ο οποίος διαμένει στην Αθήνα, συνελήφθη χθες στις 2 μετά τα μεσάνυχτα μαζί με άλλες τρεις σερβιτόρες του καταστήματος ρουμανικής υπηκοότητας.

Η σύλληψη των τεσσάρων ατόμων έγινε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού και μετά από πληροφορίες για το «ροζ» μπαρ.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες ο 47χρονος, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη κοινωνική και οικονομική θέση της μίας από τις Ρουμάνες, 31 έτους, που δούλευαν στο μπαρ ως σερβιτόρες, την ωθούσε στην πορνεία. Η ερωτική συνεύρεση με τον πελάτη κόστιζε 60 ευρώ.

Αστυνομικός εμφανίστηκε χθες στις 2 τα ξημερώματα ως υποψήφιος πελάτης και έδωσε στον υπεύθυνο του καταστήματος 60 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα για δήθεν ερωτική συνεύρεση με την 31χρονη αλλοδαπή σερβιτόρα.

Η 31χρονη, η οποία εκδιδόταν χωρίς να κατέχει άδεια, συνελήφθη, όπως και οι άλλες δύο Ρουμάνες σερβιτόρες του μπαρ, 18 και 17 ετών, οποίες στερούνταν άδεια εργασίας.

Και οι τέσσερις θα παραπεμφθούν ενώπιον Εισαγγελέα, ενώ στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητείται ο 45χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν χρηματικό ποσό 540 ευρώ, μεταξύ των οποίων τα 220 ευρώ ήταν προσημειωμένα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού συνεχίζει την προανάκριση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου