ΤΟΠΙΚΑ

Η νέα γρίπη χτύπησε τον Ολυμπιακό Β.

η-νέα-γρίπη-χτύπησε-τον-ολυμπιακό-β-851206

Κανονικά θα αγωνισθεί αύριο ο Ολυμπιακός στο Αιγάλεω, θέλοντας επιστροφή στις επιτυχίες, αφού η ομάδα ήδη γύρισε σελίδα και στόχος της είναι και πάλι η κορυφή… Οι όποιες αμφιβολίες για τυχόν αναβολή έπαψαν να υπάρχουν χθες με την αρνητική απάντηση της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στα αιτήματα του Αιγάλεω και της Καλαμάτας για αναβολή των αγώνων τους λόγω των κρουσμάτων της «γρίπης των χοίρων». Με ανακοίνωση που εξέδωσε η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ της Έ.Ε.Π Β’ και Γ’ Εθνικής, τα αιτήματα των δύο συλλόγων δεν έγιναν δεκτά.
Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων λοιπόν, θα διεξαχθούν σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα: στις 14/11/2009 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αιγάλεω με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ στις 16/11 θα αναμετρηθούν Εθνικός και Καλαμάτα.
Χθες μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες Μητρόπουλος και Μπέος είχαν έντονη αντιπαράθεση στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης της Ενωσης Β και Γ Εθνικής.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ
Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκδόθηκε χθες η εξής ανακοίνωση:
“Ύστερα από αίτημα της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ για αναβολή του μεταξύ μας αγώνα και μετά από τη σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ. της ΕΠΑΕ, με απόφαση του προέδρου μας, κ. Καλογιάννη, που κατά την άποψή μας “κακώς” συγκλήθηκε, αφού δεν προβλέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ και από τις ελληνικές διατάξεις, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί την ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ και τους μεγαλομετόχους της να σταματήσουν με τις ενέργειές τους να διακωμωδούν το άθλημα, να μην διαστρεβλώνουν τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, να συμβάλλουν στην κανονική διεξαγωγή του αγώνα, χωρίς σκοπιμότητες, προφάσεις και συντεχνιακά προσχήματα με τη συνδρομή του επί σειρά ετών πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ και νυν δημάρχου Δημήτρη κ. Καλογερόπουλου και να σεβαστούν, επιτέλους, τα θεσμικά όργανα και τις αποφάσεις αυτών, για την αξιοπιστία και το καλό του ποδοσφαίρου.
Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία στο σημερινό έκτακτο συμβούλιο, για καθαρά ηθικούς λόγους. Παρά ταύτα, η απόφαση υπέρ της κανονικής διεξαγωγής του αγώνα και του πρωταθλήματος κρίθηκε με ψήφους 12-2.”

Αγωνιστικά
Στα αγωνιστικά αύριο εκτός του Καμπάνταη και του Τσεκούρα θα λείψει ο τιμωρημένος ο Πλιάγκας, αλλά και οι Ζαραδούκας λόγω τραυματισμού (απ΄ ότι φαίνεται θα λείψει για 20 μέρες) και ο Μόνχε επίσης λόγω διάτασης συνδέσμων.
Ο Σακης Τσιώλης πάντως από προχθές έδωσε το μήνυμα επιστροφής στις επιτυχίες “Στο ποδόσφαιρο πολλές φορές θα πέσουμε, θα έχουμε ατυχή αποτελέσματα, οι ομάδες όμως επιβιώνουν και οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές κάνουν καριέρα όταν μπορούν να σηκώνονται γρήγορα. Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, που είναι πολύ δύσκολο βαθμολογικά και για τον αντίπαλο και για μας, πιστεύω ότι η ομάδα μας θα παρουσιαστεί πανέτοιμη”

Συμπτώματα γρίπης
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ συμπτώματα με τον ιό της νέας γρίπης παρουσίασαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι για προληπτικούς λόγους απομονώθηκαν από την ομάδα και πήγαν στο Νοσοκομείο του Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές Μόνχε, Καμπάνταης, Κολίτσι, Πλιάγκας, οι οποίοι και θα απέχουν από τις επόμενες προπονήσεις, καθώς και από την αποστολή με το Αιγάλεω.

Αύριο και οι Νέοι
Αύριο θα διεξαχθεί και ο αγώνας της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στο ΔΑΚ Αιγάλεω, στις 12:00, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Β Εθνικής. Διαιτητής του αγώνα ο Χ. Βλαντής με βοηθούς τους Ι. Τατσίνα και Κ. Γιαννέλο, όλοι από ΕΠΣ Πειραιά. Μετά τη χθεσινή προπόνηση ο προπονητής της ομάδας Νέων Αντώνης Μάνδαλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τους Νέους του Αιγάλεω. Την αποστολή απαρτίζουν οι εξής: Αβδελάς, Ακριβούσης, Γιαννόπουλος, Ζαχαράκης, Καράτσαλος, Κέρι, Κοτσίλιος, Λέτσος, Μαστροπαναγιώτης, Μπίλο, Ναουμίδης, Ξηροκώστας, Ρουμπάτης, Σκλαπάνης, Σταμέλος, Σφάκας, Τσιουρέλης και Τσίπη.
Στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα σήμερα στις 15:00 από το ΕΑΚ Βόλου δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Μακανίκας και Τρίμμης.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, εξασφάλισε 900 εισιτήρια για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Αιγάλεω, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, στις 15:00. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από ειδικό εκδοτήριο έξω από τη θύρα 6 (όπου και θα φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι), στο γήπεδο “Στ. Μαυροθαλασσίτης”, τόσο σε μεμονωμένους όσο και σε οργανωμένους. Οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν οργανωμένα, με δωρεάν μετάβαση με πούλμαν στο Αιγάλεω, μπορούν να απευθύνονται στο Σύνδεσμο “Αustrian Boys”, Ιωλκού με Μαγνήτων, τηλ.: 6973328028, 6938676856. Όλοι οι δρόμοι, το Σάββατο, οδηγούν στο Αιγάλεω!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου