ΤΟΠΙΚΑ

Συνέχεια επιτυχιών αλλά και απώλειες για Βόλος 2004

συνέχεια-επιτυχιών-αλλά-και-απώλειες-851206

Συνέχεια επιτυχιών μετά τη νίκη στην Καβάλα θέλει ο Βόλος2004, που όμως μετράει και απώλειες, αν και μυαλό όλων είναι στο σημαντικό αγώνα που δίνει την Κυριακή στο Δημοτικό της Νεάπολης με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. και η ομάδα του Θωμά Μακρή θα κυνηγήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά την επικράτηση στην πρεμιέρα επί της Καβάλας εκτός έδρας με σκορ 6-2.
Εξάλλου η βολιώτικη ομάδα έχασε οριστικά τη Χαρά Δημητρίου, η οποία υπέγραψε στον ΠΑΟΚ με τη μέθοδο μετοίκησης και της χιλιομετρικής απόστασης, ενώ επίσης παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και η αμυντικός Μαριάννα Γκοντόβα, που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τον Άρη Θεσσαλονίκης, η οποία σταμάτησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Πάντως ο Α.Σ. «Βόλος 2004»-Valis Resort, στη συνέχεια θα ενισχυθεί και με τη Σέρβα επιθετικό Γιοβάνα Σρετένοβιτς που είναι 23 ετών, στέλεχος της Εθνικής Σερβίας και πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας της, τη Μάσινατς Νις. Ετσι η Σρετένοβιτς θα είναι η 2η ξένη και δίδυμο με την συμπατριώτισσά της Ταμάρα Γιοβάνοβιτς, που πέρυσι ήταν και η πρώτη σκόρερ με 12 γκολ σε 16 αγώνες. Στην ομάδα του Θωμά Μακρή φέτος είναι και οι Ρουμάνες διεθνείς Ραλούκα Σάργκε και Κοσμίνα Ντούσα, που παίζουν ως κοινοτικές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου