ΤΟΠΙΚΑ

Συγχαίρει τους επιτυχόντες η Ενωση Γονέων Βόλου

συγχαίρει-τους-επιτυχόντες-η-ενωση-γο-360895

Για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Η Ενωση Γονέων του Δήμου Βόλου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές του Δήμου Βόλου που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας.

Οπως τονίζει «η συνέχεια των προσπαθειών τους, η προσήλωση και η συμμετοχή στην εκπαιδευτική διαδικασία του ακαδημαϊκού βίου, θα τους οδηγήσει στην πρόοδο και στη προσφορά τόσο στον επαγγελματικό όσο και κοινωνικό στίβο.

Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους, ακούραστοι συνοδοιπόροι στις αγωνίες και στις προσπάθειες.

Στις δύσκολες μέρες που περνάμε, με την οικονομική κρίση και την γενικότερη κρίση θεσμών και αξιών, οφείλουμε να στηρίξουμε τους νέους και να τους εμπνεύσουμε την αντίληψη της αξιοκρατίας και της ισονομίας.

Οσο για τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή τους θυμίζουμε πως οι ευκαιρίες για να πετύχουν τους στόχους τους δεν σταματούν ποτέ! Θα πρέπει με αισιοδοξία και θετική σκέψη να εργαστούν για να πετύχουν τα όνειρά τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου