Μήνυμα της Μαρ. Χρυσοβελώνη για τους επιτυχόντες των εξετάσεων

Τελευταία ενημέρωση: 2015-08-26, 21:19:13
Μήνυμα της Μαρ. Χρυσοβελώνη για τους επιτυχόντες των εξετάσεων

Σε μήνυμά της προς τους επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφέρει:

«Εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή, σηματοδοτεί μία νέα περίοδο στη ζωή τους, η οποία εύχομαι από καρδιάς να ανοίξει διάπλατα ορίζοντες και επαγγελματικές προοπτικές αντάξιες των υψηλών προσδοκιών τους.

Εύχομαι οι γνώσεις και τα εφόδια που θα αποκτήσουν να δώσουν τη δύναμη να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις και στις προκλήσεις των δύσκολων καιρών που διανύουμε.

Ολοι ανεξαιρέτως, επιτυχόντες και μη, είναι χρήσιμοι στην κοινωνία μας και τους έχουμε ανάγκη. Το ήθος, η ειλικρίνεια και η δυναμική ηλικία αποτελούν την καλύτερη προίκα για να μεγαλουργήσουν και μέσω των προσπαθειών τους και η Ελλάδα.

Στη δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα, από τις διακρίσεις αυτές των παιδιών μας αντλούμε δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου.

Αξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί των υποψηφίων, οι οποίοι στάθηκαν ηθικά και ουσιαστικά αρωγοί και συμπαραστάτες στον διαρκή αγώνα των παιδιών τους, για την κατάκτηση της επιτυχίας.

Εύχομαι σε όλους και όλες η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων σας».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=