ΤΟΠΙΚΑ

Ετοιμάζει μεταγραφικό «μπαμ»

ετοιμάζει-μεταγραφικό-μπαμ-851206

Την ώρα που ο Σάκης Τσιώλης προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά την απρόσμενη ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Αχιλλέας Μπέος και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν νέο μεταγραφικό «μπαμ». Από τα παιχνίδια της ομάδας έχει διαπιστωθεί ότι «πονάει» στη θέση του σέντερ φορ και εκεί επικεντρώνονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις διερευνητικές συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τη Σούπερ Λιγκ.
Γι’ αυτή τη θέση είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι ο Λεωνίδας Καμπάνταης, αλλά δυστυχώς ο τραυματισμός του άλλαξε τα πλάνα του Σάκη Τσιώλη, που τον προόριζε για το βασικό σχήμα. Ως επιθετικός έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη και ο Πέτρος Κοντέων, που η αλήθεια είναι ότι περισσότερο τον χρειάζεται για την άμυνα ο Καρδιτσιώτης τεχνικός. Επειδή ο Καμπάνταης έχει δείξει μια ευαισθησία γύρω από τους τραυματισμούς του στο γόνατο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να είναι σίγουροι σε μια τέτοια περίπτωση ότι θα έχουν αν όχι ισάξιες, τουλάχιστον εγνωσμένης αξίας παίκτες ως εναλλακτικές.
Μέχρι στιγμής για τη θέση του σέντερ φορ έχουν ακουστεί κάποια ονόματα, αλλά η ΠΑΕ σπεύδει να διαψεύσει ο,τιδήποτε έρχεται στο προσκήνιο γύρω από το θέμα αυτό. Φυσικά και για λόγους τακτικής δεν επιθυμεί να διαρρεύσει τίποτα γύρω από την ενίσχυση του Ιανουαρίου, μια και ακόμα θεωρείται πώς είναι πολύ νωρίς. Η απόκτηση επιθετικού πάντως θεωρείται κάτι περισσότερο από επιτακτική ανάγκη για τους ερυθρόλευκους, κάτι που διαφάνηκε και στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρώτο παιχνίδι που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα οι δύο Αργεντίνοι και ο Ροτζέριο και το βολιώτικο συγκρότημα δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να φτάσει στο γκολ…
Όλα αυτά πάντως τα αφήνει στο περιθώριο ο Σάκης Τσιώλης, που περισσότερο ρίχνει το βάρος στο επόμενο παιχνίδι με το Αιγάλεω και δεν τον απασχολεί τόσο η ενίσχυση του Ιανουαρίου. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να κάνει τους παίκτες του να κοιτάξουν μπροστά. Αυτό τους μετέφερε και στα αποδυτήρια στην προχθεσινή προπόνηση, λέγοντας πώς το παιχνίδι με την Αναγέννηση ανήκει στο παρελθόν και πρέπει άπαντες να συγκεντρωθούν στην έξοδο με το Αιγάλεω, ώστε η ομάδα να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Φυσικά και αποκλειστικός στόχος για το ματς του Σαββάτου είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε ο Ολυμπιακός να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και με την πρώτη ευκαιρία να επιστρέψει ξανά στην κορυφή.

Ο Γ. Σέγκος στο Στ. Μαυροθαλασσίτης
Ο Γ. Σέγκος της ΕΠΣ Εύβοιας θα διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Αιγάλεω και του Ολυμπιακού που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης. Βοηθοί του θα είναι ο Γ. Πάνος από την ίδια Ενωση και ο Δ. Πλακογιάννης από την Ενωση Δωδεκανήσου. Τέταρτος ορίστηκε ο Ι. Κάμπαξης από την Εύβοια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου