ΤΟΠΙΚΑ

Πρεμιέρα για τον Βόλος 2004 στην Καβάλα

πρεμιέρα-για-τον-βόλος-2004-στην-καβάλα-851206

Πρεμιέρα σήμερα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικείου ποδοσφαίρου και από το γήπεδο της Νέας Καρβάλης στην Καβάλα ξεκινά τους αγώνες της και η ομάδα του Α.Σ. «Βόλος 2004»-Valis Resort. Και η φετινή προσπάθεια ξεκινά με στόχο μια ακόμη καλύτερη χρονιά, έχοντας και πάλι στον πάγκο τον πετυχημένο προπονητή Θωμά Μακρή, που πέρσι έφθασε την ομάδα στον τελικό του πρωταθλήματος.
Ο Βόλος 2004 συμμετέχει στον 1ο όμιλο της μεγάλης κατηγορίας μαζί με τις Αμαζόνες Δράμας, τον Φιλυριακό Φλώρινας, τον Άρη Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, τις Ελπίδες Καρδίτσας και την Καβάλα, απ’ όπου θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του σήμερα στις 3 μ.μ. με διαιτητές τους Γκορτζίλα, Σχισμένου, Μπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Στην ομάδα του Βόλος 2004 ο προπονητής Θ. Μακρής και ο πρόεδρος Δ. Κλόντζας φρόντισαν για την ενίσχυση, ώστε να διατηρηθούν ψηλά, αλλά και να κάνουν ίσως και το βήμα στο ψηλότερο σκαλί… χωρίς να λείπουν τα προβλήματα.
Βέβαια υπήρξε το πρόβλημα με την μη έκδοση του δελτίου της Σέρβας Σάνια Ρίστιτς, αλλά αποκτήθηκαν δυο Ρουμάνες που αγωνίζονται ως κοινοτικές και ανανεώθηκε η συνεργασία με την επίσης Σέρβα επιθετικό Ταμάρα Γιοβάνοβιτς, που πέρυσι είχε μεγάλη συνεισφορά στη θαυμάσια πορεία, αφού ήταν και η πρώτη σκόρερ τους με 12 γκολ σε 16 αγώνες.
Οι Ρουμάνες που είναι διεθνείς είναι η Ραλούκα Σάργκε και η Κοσμίνα Ντούσα, που παίζουν στη μεσαία και επιθετική γραμμή αντίστοιχα.
Από κει και πέρα νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι η τερματοφύλακας Ελένη Αναστασάκη και η στόπερ Μαριάννα Γκοντόβα από τον Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ επέστρεψε και η Βολιώτισσα διεθνής Ελένη Κουσκούνη, που πέρυσι λόγω σπουδών έπαιξε με υποσχετική στη Ροδόπη ’87.
Πάντως ο Βόλος 2004 είχε και απώλειες, αυτές της Χαράς Δημητρίου και της Σοφίας Παπαδοπούλου, ενώ για σήμερα ο Θωμάς Μακρής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες. Πιο συγκεκριμένα θα στηριχτεί στις: Αναστασάκη, Κανιάκα, Χατζηλιόντα, Κουσκούνη, Παπαδοπούλου, Ντάφου, Στρίγκου, Σταμοπούλου, Κλόντζα, Πελεκούδα, Σάργκε, Μαλισιώρα, Ζήγρα, Τσιρδάνη, Γουγούση, Σχουλή Μ., Λαβδογιάννη, Μπαλαμούτη, Ντούσα, Δημητριάδη, Γιοβάνοβιτς, Σχουλή Ε.
Αναλυτικά στην σημερινή 1η αγωνιστική παίζουν: Καβάλα-Βόλος 2004, Ελπίδες-Φιλυριακός, Αμαζόνες-Άρης. Ρεπό: ΠΑΟΚ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου