ΤΟΠΙΚΑ

Τοπικό ντέρμπι ο Πύρασος με την Α.Ε. Διμηνίου

τοπικό-ντέρμπι-ο-πύρασος-με-την-α-ε-διμ-851206

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες της Μαγνησίας, τον Πύρασο και την Α.Ε. Διμηνίου, είναι αυτό που ξεχωρίζει σήμερα στην 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Δ Εθνικής. Στο ματς της Αγχιάλου υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες, με τον γηπεδούχο Πύρασο να είναι δεύτερος στη βαθμολογία με τέσσερις νίκες, ενώ η Α.Ε. Διμηνίου είναι δεύτερη από το τέλος με μια μόνο νίκη, αλλά έχοντας πλέον στον πάγκο της τον Θάνο Θεοδώρου φιλοδοξεί σε μια καινούρια αρχή.
Το τοπικό ντέρμπι αρχίζει στις 3 μ.μ. και στη μάχη των πάγκων χαρακτηριστικό είναι ότι και πέρσι ο Θάνος Θεοδώρου, όταν είχε αναλάβει μια άλλη ομάδα της Μαγνησίας, το Ρήγα, είχε ντέρμπι με τον Πύρασο, το οποίο κέρδισε 2-0, αλλά στο Βελεστίνο και όχι έχοντας αντίπαλο τον Λάκη Μπακάλη που έχει παράδοση νικών στα τοπικά ντέρμπι της, αφού με αυτόν ο Ρήγας σε 4 περιόδους δεν έχασε κανένα ντέρμπι, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρωτάθλημα 2006-2007 είχε μόνο νίκες.

Στα αγωνιστικά ο Πύρασος στην έδρα του έχει μόνο νίκες (2-0 τον Αγρότη, 5-1 τον Αστέρα Ιτέας, 1-0 την Ελασσόνα) και την περασμένη Κυριακή στο Καστράκι πήρε και το πρώτο διπλό, ενώ η Α.Ε. Διμηνίου εκτός έδρας έχει τη μοναδική της νίκη (1-2 τον Βράχο Καστρακίου) και έχει χάσει 5-1 από τον ΑΟΚ και 2-1 στο Μουζάκι…
Ο Πύρασος θέλει να κερδίσει το ντέρμπι τόσο για τους βαθμούς, όσο και για το γόητρο, και ο προπονητής Λάκης Μπακάλης δεν έχει στη διάθεσή τον Μάκη Πετρίδη που θα λείψει τον επόμενο μήνα αλλά και τους από καιρό τραυματίες Μπλότσικα, Τσάπι, Γκιγκιλασβίλι .
Ο κ. Μπακάλης θα έχει στη διάθεσή του για το αυριανό ματς τους: Τσιλίγκο, Στούκα, Αποστολίδη Μ., Αρσένο, Δανόπουλο, Κίτσιο Κ., Κίτσιο Χ., Κρεβατά, Κωνσταντάκο, Μπασδάνη, Νούσια, Γκάγκα, Ρουκά, Σπύρου, Σκουφογιάννη, Στεφανή, Φλάμο και Φραγκούλη.
Από πλευράς Α.Ε. Διμηνίου στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Ο προπονητής Θάνος Θεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους: Κόκκορη, Μιχαλόπουλο, Γκέρτσο, Πολυβρόχο, Γιαννόπουλο, Νάνο, Σπυρόπουλο, Τ. Χονδρό, Γ. Χονδρό, Ζαραμπούκα, Τσουκάλη, Κότσκα, Ν. Κουκουβίνο, Ντουκώλη, Παναγιωτίδη, Ζαρκάδα, Κόφφα, Σκούρα, Μπριάζνα, Χρυσάνθη, Ζαχαράκη.
Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Γεωργούλας και Καραπλιάγκος, ο τραυματίας Αραμπατζής και οι στρατευμένοι Παρίσης και Παπαευαγγέλου.
Οι σημερινοί αγώνες στον 4ο Ομιλο είναι:
ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΑΕ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ Παπαγεωργίου Γ., Σκόριλας Δ., Φάντης Π. (Αρτας), ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ- ΒΕΛΟΥΧΙ: Κρητικός Δ., Κόκκαλης Ε., Μωραΐτου (Θεσσαλίας) ΜΕΤΕΩΡΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ: Αρχοντής Κ., Τσιτσανούδης Β., Σκέτος Τηλ. (Λάρισας), ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Κέκελος Π., Σπυριδόπουλος Γ., Ντζάνης Ε. (Αιτ/νιας), ΠΥΡΑΣΟΣ- ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κουρούλης Δ., Αποστόλου Σ., Κοτσάκης Κ. (Μακεδονίας), ΠΥΡΓΕΤΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ : Σωσώνης Ι., Τσαλίκης Β., Τσουκνίδας Ι. (Φθιώτιδας), ΛΑΜΙΑ -ΕΘΝ. ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ: Τσάγγαρης Γ., Καραϊωσήφ Α., Χαρβαλάς Β. (Θεσσαλίας).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου