ΤΟΠΙΚΑ

Στα «χακί» ξαφνικά ο Γεωργιάδης

στα-χακί-ξαφνικά-ο-γεωργιάδης-851206

Ο Αλέκος Γεωργιάδης ντύθηκε από χθες στα χακί και ο Χόρχε Μπάριος βγήκε από τη δύσκολη θέση… Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής κλήθηκε εσπευσμένα να παρουσιαστεί στο Ναύπλιο για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, κάτι που τις προηγούμενες ημέρες δεν το ήξερε ούτε ο ίδιος.
Το χαρτί της παρουσίασής του πήγε στο παλιό σπίτι του Γεωργιάδη και ο ίδιος δεν έμαθε ποτέ ότι έπρεπε να παρουσιαστεί στο Ναύπλιο την προηγούμενη Δευτέρα. Ετσι χθες ειδοποιήθηκε από τον στρατολογικό γραφείο ότι πρέπει οπωσδήποτε να ενταχθεί στην στρατιωτική μονάδα του Ναυπλίου, αλλιώς θα κρινόταν ανυπότακτος. Ετσι ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Χόρχε Μπάριος για την αυριανή αναμέτρηση με το Μακεδονικό. Το γεγονός αυτό πάντως φαίνεται πως έβγαλε από τη δύσκολη θέση τον Ουρουγουανό τεχνικό, αφού μετά το μεταξύ τους επεισόδιο στα αποδυτήρια, θα έπρεπε να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας ή για παραδειγματισμό και τιμωρία να τον άφηνε εκτός.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Νίκη και ο ποδοσφαιριστής θα κινηθούν από Δευτέρα για τις διαδικασίες της αναβολής, ώστε την ερχόμενη εβδομάδα ο παίκτης να ενταχθεί και πάλι κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας.
Ετσι ο Γεωργιάδης ήταν ο τελευταίος που προστέθηκε στις απουσίες για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση. Επίσης απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Σαπαλίδης που είδε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με την Επανωμή, καθώς και ο Ερικ Ομπίνα, που ναι μεν έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά σε δύο περίπου εβδομάδες υπολογίζεται ότι θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.
Αντίθετα χρόνο συμμετοχής ίσως πάρει ο Αντώνης Σωτρίνης. Ο Λαρισαίος αμυντικός σίγουρα δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και δεν φαίνεται έτοιμος να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, ωστόσο αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, να βρίσκεται στον πάγκο και σε περίπτωση ανάγκης να χρησιμοποιηθεί.
Ο Χόρχε Μπάριος πάντως σε χθεσινές του δηλώσεις τόνισε ότι «εξαρτάται καθαρά από τους παίκτες της Νίκης και την απόδοσή τους αν θα κάνουν το παιχνίδι δύσκολο ή εύκολο». Στόχος της ομάδας της Νέας Ιωνίας είναι το πρώτο διπλό, έχοντας ανάγκη τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να βελτιώσει την θέση της στην κατάταξη. Οι κυανόλευκοι μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Επανωμής, έχουν ανεβασμένο ηθικό, αφού το «τρίποντο» επί της πρωτοπόρου ομάδας του πρωταθλήματος, τους έχει κάνει να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητες τους. Αυτό που «πιέζει» τους ποδοσφαιριστές είναι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και χρειάζονται αναμφίβολα ένα θετικό σερί στην συνέχεια για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από το πολύ άσχημο ξεκίνημα που πραγματοποίησαν στο πρωτάθλημα.
Ο Μακεδονικός βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο δεν είναι το συγκρότημα που μπορεί να «εκθέσει» τους φιλοξενούμενους από την στιγμή που αυτοί αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα στη Νέα Ευκαρπία, οι Θεσσαλονικείς έχουν μια ασταθή παρουσία, γεγονός που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι κυανόλευκοι και να «δραπετεύσουν» με τους τρεις βαθμούς.
Αλλωστε ακολουθούν μέσα σε λίγες μέρες δύο καθοριστικές εκτός έδρας αναμετρήσεις, από τις οποίες ο Χόρχε Μπάριος και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό σε συγκομιδή βαθμών. Να θυμίσουμε ότι μετά την έξοδο κόντρα στον Μακεδονικό, την Τετάρτη η Νίκη θα αγωνιστεί στη Νιγρίτα.

Εκδρομή στη Νέα Ευκαρπία
Εκδρομή στη Νέα Ευκαρπία προκειμένου να βρεθεί σε ακόμη ένα ματς στο πλευρό της ομάδας διοργανώνει το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης. Η ανακοίνωση: «Το Blue Club Π. Ντοκούζης εκστρατεύει στον Μακεδονικό για το πρώτο διπλό. Ελάτε να φωνάξουμε όλοι μαζί για τη Νικάρα μας, όπως μόνο εμείς οι Νικιώτες ξέρουμε. Δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή της Κυριακής 8/11 στα γραφεία του Συνδέσμου (Δορυλαίου – Εγγλεζονησίου) και στο τηλ. 2421080969 από 18:00 – 22:00 μέχρι Παρασκευή βράδυ».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου