ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη ζευγάρι στο Βόλο για μπαλωθιές με ρέπλικα

συνελήφθη-ζευγάρι-στο-βόλο-για-μπαλωθ-372288

Πυροβολούσαν στον αέρα με αβολίδωτα

Πυροβολούσαν στον αέρα και συνελήφθησαν χθές το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 44χρονος και μία 45χρονη οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

Οι δύο συλληφθέντες με πιστόλι ρεπλίκα, πυροβόλησαν στην οικία τους έξι φορές στον αέρα με αβολίδωτα φυσίγγια, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όπλο και ογδόντα αβολίδωτα φυσίγγια.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, συνεχίζονται οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δράσεων προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν- 928 άτομα, εκ των οποίων 793 ημεδαποί και 135 αλλοδαποί και 783 οχήματα. Προσήχθησαν 45 άτομα, εκ των οποίων 34 ημεδαποί και 11 αλλοδαπο ενώ συνελήφθησαν 23 άτομα και συγκεκριμένα ένας αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, ένας ημεδαπός, για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπού, επίσης πέντε αλλοδαποί, από τους οποίους τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας και ένας υπήκοος Μπανγκλαντές, για παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελληνική Επικράτεια, τρεις ημεδαποί, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ένας ημεδαπός για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. Επίσης ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για παραβίαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, πολεοδομικές παραβάσεις και παράβαση του νόμου περί επιταγών, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για παραβίαση σφράγισης Αρχής και στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος και τέλος επτά άτομα, εκ των οποίων έξι ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν τέλος μικροποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων, 329 είδη παρεμπορίου, μικρό χρηματικό ποσό, 3.254 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και 4 πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου