ΤΟΠΙΚΑ

Εικόνες αυγουστιάτικης ραστώνης με selfie και ναργιλέδες στην παραλία

εικόνες-αυγουστιάτικης-ραστώνης-με-selfie-375183

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, άμμος, ενώ για τους περισσότερους οι πιο απολαυστικές στιγμές είναι εκείνες που περνούν στις πλαζ, χαλαρώνοντας και διασκεδάζοντας με τους δικούς τους ανθρώπους. Καθώς οι θερμοκρασίες παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, μικροί και μεγάλοι σπεύδουν να δροσιστούν σε αγαπημένους θαλάσσιους προορισμούς. Ο φωτογραφικός φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ εντόπισε εικόνες που έχουν γίνει της μόδας.

Selfie stick, το νέο αξεσουάρ της παραλίας

Μπορεί οι θαλάσσιες δραστηριότητες όπως ρακέτες και beach volley να είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά σπορ, αλλά τα τελευταία χρόνια η φωτογραφική μόδα των σέλφι κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις πλαζ. Αντί για τη «μάχη» της ρακέτας, τώρα πια συμβαίνει η «μάχη» των σέλφι, με πολλά επίδοξα μοντέλα να φωτογραφίζονται σε καμιά δεκαριά πόζες και άλλες τόσες με τους φίλους τους, δημιουργώντας παλιρροϊκά κύματα selfie!

Την κατάσταση βοηθά πολύ το selfie stick, το κοντάρι που εφαρμόζεται στα κινητά και διευκολύνει τη λήψη φωτογραφιών. Πρόκειται για μια καινοτομία που έκανε την εμφάνισή της τους τελευταίους μήνες και βοηθά όσους θέλουν να απαθανατίσουν τον εαυτό τους.

Το παράδοξο

Ναργιλές στην παραλίαυπό το άγρυπνο βλέμμα του καυτού ήλιου. Ναι το είδαμε και αυτό! Η αίσθηση της ελευθερίας και της χαλαρής διάθεσης που δημιουργεί η καλοκαιρινή ραστώνη εμπεριέχει για κάποιους νεολαίους το κάπνισμα ναργιλέ στην παραλία. Μπορεί να μοιάζει παράδοξη εικόνα, αλλά είναι και αυτό είναι μια πρωτότυπη επιλογή διασκέδασης για όσους βαριούνται τα πολλά μακροβούτια στη θάλασσα.

ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου