ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις στο Δήμο Βόλου για την κάλυψη δύο θέσεων δίμηνης διάρκειας

προσλήψεις-στο-δήμο-βόλου-για-την-κάλυ-375784

Μέχρι 21 Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων

Συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή, 21 Αυγούστου, η υποβολή αιτήσεων στο δήμο Βόλου για πρόσληψη ενός (1) Χειριστή Μηχανήματος τύπου JCB για την αντιμετώπιση άμεσων εποχικών υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και ενός (1) Τεχνίτη Υδραυλικών ΔΕ για την αντιμετώπιση άμεσων εποχικών υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Πρασίνου.

Πρόκειται για προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση στην οποία, εκτός της ειδικότητας, θα δηλώνουν ότι δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα και ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο δεν απασχολήθηκαν σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Επιπλέον, στα δικαιολογητικά περιλαμβάνονται: Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας. Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα του Χειριστή Μηχανήματος τύπου JCB δε θα πρέπει να καταθέσουν ως ειδικά προσόντα: Οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή απολυτήριο τίτλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ σε περίπτωση που δεν βρεθούν υποψήφιοι με κάποιον από τους προαναφερόμενους τίτλους αποδεικτικά εξειδικευμένης επαγγελματικής εμπειρίας τουλάχιστον έξι (6) μηνών. Ισχύουσα άδεια μηχανοδηγού – χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Β’- Τάξης Δ’ του Π.Δ. 31/1990, ή άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου ομάδας Β’ ειδικότητας 1ης του Π.Δ.113/2012.

Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα του Τεχνίτη Υδραυλικού δε θα πρέπει να καταθέσουν ως ειδικά προσόντα: Οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή απολυτήριο τίτλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και ενώ σε περίπτωση που δεν βρεθούν υποψήφιοι με κάποιον από τους προαναφερόμενους τίτλους αποδεικτικά εξειδικευμένης επαγγελματικής εμπειρίας τουλάχιστον έξι (6) μηνών. Αδεια άσκησης επαγγέλματος Τεχνίτη Υδραυλικού τουλάχιστον Α’ τάξης και ειδικότητας 1ης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας στο Δήμο Βόλου, στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, κτίριο Δημοτικής Ενότητας Νέας Ιωνίας, Λεωφόρος Ειρήνης 131, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2421353122, 53130), όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιμες μέρες και κατά τις ώρες από 08:00 έως 14:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου