ΤΟΠΙΚΑ

Συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα το δημ. συμβούλιο

συνεδριάζει-σήμερα-δευτέρα-το-δημ-συμ-377612

Με κυριότερα θέματα συζήτησης την παράταση συμβάσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οχτάμηνης διάρκειας που υπηρετεί στην υπηρεσία καθαριότητας και τον καθορισμό ειδικοτήτων για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 17 Αυγούστου, στις 7.30 το απόγευμα, το δημοτικό συμβούλιο Αλμυρού.

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα συζητήσει για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού των εσόδων και εξόδων του δήμου οικονομικού έτους 2015, τη διάγνωση προβλημάτων στη διατύπωση προτάσεων πριν την εκπόνηση του τοπικού σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων δήμου Αλμυρού, την έγκριση συμβάσεων σύνδεσης και παροχής φυσικού αερίου και σε δημοτικά κτίρια μεταξύ του δήμου Αλμυρού και Εταιρείας Παροχής Αερίου Θεσσαλίας Α. Ε.

Αλλα θέματα συζήτησης στην ημερήσια διάταξη είναι η επιβολή και ο καθορισμός ύψους τροφείων των παιδικών σταθμών Αλμυρού και Ευξεινούπολης του δήμου Αλμυρού και τα κριτήρια επιβολής τους.

Η συνεδρίαση θα ασχοληθεί ακόμη με τη μελέτη και την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση – Επισκευή Δημοτικών Κτιρίων Δ. Ε. Ανάβρας» προϋπολογισμού 11.000 ευρώ, τη σύσταση επιτροπών, την απομάκρυνση δέντρων από την τριγωνική πλατεία που περικλείεται από τις οδούς Αχιλλέως, Ευξεινουπόλεως & Περιφερειακής οδού Αλμυρού στη Δ. Κ. Αλμυρού, λόγω επικινδυνότητας κ. α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου