ΤΟΠΙΚΑ

Επέστρεψε στις νίκες ο ΝΟΒΑ 14 – 11 τον ΚΟΠΙ και Θρίαμβος του Ο.Υ.Κ. στη Χαλκίδα

επέστρεψε-στις-νίκες-ο-νοβα-14-11-τον-κοπι-851206

Επέστρεψε στις νίκες χθες ο ΝΟΒΑ από το κολυμβητήριο του Βόλου, επικρατώντας με 14-11 του ΚΟΠΙ στο πλαίσιο της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Α2 κατηγορίας πόλο.
Οι παίκτες του Μανόλη Παπαευαγγέλου ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Από την αρχή οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ και ποτέ δεν έχασαν το προβάδισμα. Η τελική διαφορά διαμορφώθηκε στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο, όταν στο σύνολο οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ περισσότερα. Στην τελευταία περίοδο οι δυο αντίπαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο επί μέρους σκορ, ωστόσο τότε όλα είχαν κριθεί υπέρ του ΝΟΒΑ, που δεν ένιωσε να απειλείται σχεδόν καθόλου. Ο Παπαγιαννάκης με πέντε γκολ ήταν ο κορυφαίος για τους Αργοναύτες, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν.
Ο Μανόλης Παπαευαγγέλου είχε κάθε λόγο να δηλώνει ικανοποιημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης, αισιοδοξώντας παράλληλα ότι η ομάδα του θα πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία στον δεύτερο γύρο.
Για το ΝΟΒΑ σκόραραν οι: Παπαγιαννάκης 5, Βαμβακάρης 4, Καρίκας 2, Κορύτσας, Κουτσογιάννης, Μπουλουγουράς.
Τα γκολ του ΚΟΠΙ πέτυχαν οι: Κουζέλης 4, Θ. Τρελόπουλος 2, Φ. Μπελέρης, Β. Μπελέρης, Διαρεμές, Ρούσσος, Χριστοδούλου
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-2, 4-3, 4-4
Η σύνθεση του ΝΟΒΑ: Καμπάδαης, Κοντοβάς, Κουτσογιάννης, Θ. Αρνάκης, Παπαγιαννάκης, Πατσιαντάς, Κορύτσας, Κώστας, Χατζηιωάννου, Καρίκας, Βαμβακάρης, Σταθόπουλος, Μπουλουγουράς.

Σπουδαίο διπλό για τον Ο.Υ.Κ. στην Χαλκίδα Μεγαλειώδη νίκη με 7-11 πήρε ο Ο.Υ.Κ. Βόλου στην Χαλκίδα επί της ομώνυμης ομάδας. Ο Ο.Υ.Κ. πλέον μετά από 11 παιχνίδια φθάνει έτσι τους 12 πόντους και τις πέντε νίκες, με την αγωνιστική αυτή να κλείνει ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος της Α2 πόλο. Ο σύλλογος του Νίκου Μαμούρη διπλασιάζει έτσι τις εκπλήξεις στις δυο τελευταίες αγωνιστικές, αφού μετά την νίκη επί της ΝΕΠ επικρατεί και της Χαλκίδας και μάλιστα εκτός έδρας.
Τα 7λεπτα: 2-3, 1-4, 1-2, 3-2
Ο.Υ.Κ.: Λεώνης, Ηρειώτης, Δελακάς 3, Ελ. Μαυρατζώτου, Ξυφώλης 1, Χατζηγούλας, Μυκονιάτης, Γκαραγκούνης 2, Χαλάς, Σ. Ζουμπουλιάς, Μουστακαλής, Καραμάνης, Μαρινάγης , Μπλάνας 5.
Η ΝΕΠ ξανά μόνη στην κορυφή
Νικήτρια ομάδα στο μεγάλο ντέρμπι της Πάτρας μεταξύ της ΝΕΠ και του ΝΟΠ, αναδείχθηκε η Ναυταθλητική Ενωση Πατρών, που επικράτησε των «δαιμόνων» με 9-7, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και έμεινε ξανά μόνη στην κορυφή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου