ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού

ανακοίνωση-ιεράς-μητρόπολης-δημητρι-383218

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ

-Διακηρύσσει τη διενέργεια πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την παροχή υπηρεσιών catering στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υλοποιούμενων από τις ενορίες, Εκκλησιαστικά Ιδρύματα και άλλους εκκλησιαστικούς φορείς της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού προγραμμάτων σίτισης αστέγων και ατόμων που διαβιούν σε συνθήκες οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης, ενδεικτικού προϋπολογισμού 16.605,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

-Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η παροχή υπηρεσιών παρασκευής και τροφοδοσίας (catering) 50 μερίδων φαγητού ημερησίως, συνολικά 90 ημέρες, καθημερινά εκτός των ημερών του Σαββάτου και της Κυριακής στην αίθουσα συσσιτίου του Συνεδριακού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού στα Μελισσιάτικα Ν. Ιωνίας. Η σίτιση θα λάβει χώρα από την 01η-10-2015 έως την 31η/12/2015.

-Οι προσφορές θα κατατεθούν στο Λογιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού και ειδικότερα στον κ. Ηρακλή Φασουράκη ή στον Πατέρα Δημήτριο Κατσιφό, το αργότερο μέχρι τις 26-08-2015,ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μέσα σε σφραγισμένο φάκελο.

-Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 27-08-2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00 π.μ., στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος & Αλμυρού, στο Συνεδριακό Κέντρο στα Μελισσιάτικα Ν. Ιωνίας Ν. Μαγνησίας, από τριμελή Επιτροπή Διενέργειας και Αξιολόγησης. Μπορούν να λάβουν μέρος φυσικά και αναγνωρισμένα νομικά πρόσωπα.

-Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού (www.imd.gr) και διατίθεται από τον κ. Ηρακλή Φασουράκη ή τον Πατέρα Δημήτριο Κατσιφό, στο Συνεδριακό Κέντρο Μελισσιατίκων, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κάθε πληροφορία σχετικά με τη διενέργεια του Διαγωνισμού.

Αριθμός τηλεφώνου: 2421093552, Αριθμός Fax :2421067903, Email: [email protected].

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ & ΑΛΜΥΡΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου