ΤΟΠΙΚΑ

Εδώ είναι… και ο τρίτος «Μασούτης»

εδώ-είναι-και-ο-τρίτος-μασούτης-851206

Το τρίτο σε σειρά υποκατάστημα άνοιξε στο κέντρο του Βόλου η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης Α.Ε. Χθες πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια με πλήθος καταναλωτών να βρίσκονται εκεί περιμένοντας να ανοίξουν οι πόρτες.

Με την ικανοποίηση και την αμέριστη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ιθυνόντων έγιναν χθες τα εγκαίνια του σούπερ μάρκετ Μασούτης στην οδό Ιάσονος.
Πρόκειται για το τρίτο κατάστημα της εν λόγω αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Βόλο ενώ όπως επισήμανε ο Διευθυντής Marketing και δημοσίων σχέσεων της Μασούτης Α.Ε. Χαράλαμπος Πέτρου «είμαστε χαρούμενοι γιατί μεσούσης της οικονομικής κρίσης εμείς καταφέρνουμε σήμερα (χθες) να εγκαινιάζουμε ένα καινούργιο κατάστημα που σημαίνει καινούργιες θέσεις εργασίας».

Τα καταστήματα Μασούτης στο Βόλο απασχολούν συνολικά 120 εργαζόμενους ενώ διατηρούν 203 υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα στα οποία απασχολεί 5.000 εργαζομένους.

Όπως ανέφερε ο κ. Πέτρου στα ράφια του Μασούτη οι καταναλωτές θα βρούνε ελληνικά και τοπικά προϊόντα στην πλειοψηφία τους. «Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στα ντόπια προϊόντα και όχι τόσο στα εισαγόμενα. Δεν εννοώ ότι οι καταναλωτές δεν θα τα βρούνε στο σούπερ μάρκετ αλλά ότι έχουμε μια μεγάλη γκάμα ελληνικών και τοπικών προϊόντων», επισήμανε ο κ. Πέτρου.

Στα εγκαίνια οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δούνε και το αυτοκίνητο που δίνει η αλυσίδα Μασούτης σε ένα τυχερό καταναλωτή μετά από κλήρωση και αφού έχει κάνει ψώνια σε συγκεκριμένα προϊόντα με την κάρτα ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στα εγκαίνια παραβρέθηκε και η γνωστή συγγραφέας βιβλίων Μαγειρικής και σεφ Μαρία Λόη η οποία υπογράμμισε πως «ο Μασούτης είναι ένα μάρκετ που συνδυάζει την ποιότητα και την οικονομία καθώς έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές σε μια εποχή που πολλά νοικοκυριά στενάζουν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου