ΤΟΠΙΚΑ

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

δύο-νέοι-άνθρωποι-έχασαν-τη-ζωή-τους-851206

Ο πρόωρος θάνατος δύο στρατιωτικών βύθισε στο πένθος τη Μαγνησία. Σε ηλικία μόλις 31 έτους, θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην Αθήνα, έπεσε ο οπλίτης γιατρός Δημήτρης Αθανασίου, γιος του Βολιώτη παθολόγου γιατρού Γιώργου Αθανασίου. Άνιση μάχη με την επάρατο έδωσε ο 34χρονος στρατιωτικός, Νίκος Τσελεπής, ο οποίος υπηρετούσε στο 304 ΠΕΒ.

Οι κηδείες των δύο νεαρών στρατιωτικών, οι οποίοι «έφυγαν» πρόωρα θα γίνουν σήμερα.

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 31χρονος οπλίτης γιατρός Δημήτρης Αθανασίου σε τροχαίο προχθές το βράδυ στην Αθήνα. Έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, όταν μετά από σύγκρουση τριών ΙΧ, υπέστη θανατηφόρα τραύματα.

Ο άτυχος 31χρονος υπηρετούσε στον Έβρο και είχε πάρει τετραήμερη άδεια από τη μονάδα του. Προχθές στις 10:40 το βράδυ με το ΙΧ αυτοκίνητό του κατευθύνονταν προς το σπίτι του που διατηρούσε στην Αθήνα.

Στη Νέα Ερυθραία, στη διασταύρωση των οδών Ελ. Βενιζέλου και Ισμήνης, επιχείρησε αριστερή στροφή. Αυτοκίνητο ΙΧ το οποίο κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση και ακολουθούσε συγκρούστηκε με το όχημα του άτυχου 31χρονου. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το αυτοκίνητο του θύματος να περάσει στην αντίθετη κατεύθυνση κυκλοφορίας και να συγκρουστεί μετωπικά με τρίτο ΙΧ.

Τα τραύματα που υπέστη απέβησαν μοιραία για τη ζωή του. Ο θάνατος του Δημήτρη Αθανασίου ήταν ακαριαίος. Το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής έδειξε βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει σήμερα στη 1:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως.

Ανιση μάχη
Χτυπημένος από την επάρατη νόσο σε ηλικία 34 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο στρατιωτικός του 304 ΠΕΒ Νίκος Τσελεπής. Εξέπνευσε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε και νοσηλεύονταν τις τελευταίες εβδομάδες, όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.
Η κατάληξή του, μετά από άνιση μάχη που έδινε για τη ζωή του, βύθισε στο πένθος τις στρατιωτικές μονάδες.

Ο 34χρονος, πατέρας δύο παιδιών, θα κηδευτεί σήμερα στις 11 π.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Βελεστίνο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου