ΑΛΜΥΡΟΣ

Αιφνίδιος θάνατος 55χρονου κτηνοτρόφου στον Αλμυρό

αιφνίδιος-θάνατος-55χρονου-κτηνοτρόφο-391010

Ιδιαίτερη θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της περιοχής του Αλμυρού η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 55χρονου κτηνοτρόφου Νικόλαου Τσιάντου, ο οποίος κατοικούσε με την οικογένειά του, στους Κωφούς. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε από διερχόμενους νεκρός στη βρύση Βαρκό, προχθές το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος κτηνοτρόφος έχασε αιφνιδιαστικά τη ζωή του, ενώ έβοσκε τα ζώα του.

Η σορός του μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και κατόπιν στη Θεσσαλονίκη, για νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την καλοσύνη και το αίσθημα αλληλεγγύης που τον διέκρινε. Ηταν ένθερμος φίλος του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κωφών «Στέφανος Κομμητάς» και έδινε πάντα το «παρών» στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνταν.

Εις ένδειξη τιμής και σεβασμού στη μνήμη του, ματαιώθηκε με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί την 8η Αυγούστου, ενώ όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κωνσταντίνος Γιαννίτσης: «ήταν πολύ καλός, πρόσχαρος άνθρωπος. Ματαιώσαμε την εκδήλωση, διότι συμπαριστάμεθα στο πένθος της οικογένειας».

Η εξώδειος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 10.30 το πρωί στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στους Κωφούς, ενώ η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 10 το πρωί. Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ απευθύνει συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου