ΤΟΠΙΚΑ

Θεσσαλικό ντέρμπι σήμερα στο ΕΑΚ

θεσσαλικό-ντέρμπι-σήμερα-στο-εακ-851206

Η ώρα για το μεγάλο ματς έφτασε! Η πόλη κινείται σε ρυθμούς κυπέλλου τις τελευταίες ημέρες και του ντέρμπι με τη Λάρισα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 17.00 στο ΕΑΚ τους βυσσινί σε ένα ματς που έτσι και αλλιώς αναμένεται να μείνει στην ιστορία. 6.000 κόσμος στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Δημητριάδας θα δώσει το παρών για να σπρώξει τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη σε ακόμη μια μεγάλη επιτυχία και στην πρόκριση στους 16 του θεσμού.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν πρόκριση απέναντι στους Λαρισαίους της Σούπερ Λιγκ για τον κόσμο τους, για λόγους γοήτρου, αλλά και για να δείξουν ότι είναι κάτι παραπάνω από έτοιμοι για την άνοδο… Μετά από ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και τεσσάρων συνεχόμενων νικών, φιλοδοξούν να πετάξουν στο καναβάτσο και το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που προέρχεται από διπλό στην Κομοτηνή και θα παραταχθεί στον Βόλο χωρίς φιλάθλους αλλά με ανεβασμένη ψυχολογία.
Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση που τελειώσουν ισόπαλες οι δυο ομάδες τα 90 λεπτά, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και πέναλτι. Ο Σάκης Τσιώλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός φυσικά του Λεωνίδα Καμπάνταη που θα επιστρέψει πάντως μέσα στο Νοέμβριο.
Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-5-1. Η ενδεκάδα δεν αναμένεται να εμπεριέχει πολλές αλλαγές και στη μόνη γραμμή που υπάρχει αμφιβολία είναι αυτή της άμυνας. Αν ο Σωτήρχος ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, τότε θα αγωνιστεί με δίδυμο τον Αρβανίτη και ο Μπουλούτ θα προωθηθεί στα χαφ. Σε περίπτωση που μείνει στον πάγκο ο έμπειρος αμυντικός που προέρχεται από μεγάλη αποχή λόγω τραυματισμού, τότε ο Ζαραδούκας θα αγωνιστεί μαζί με τον Αλβάρεζ στα χαφ και ο Τούρκος θα πάρει θέση στην τετράδα της άμυνας.
Από κει και πέρα Κακαράς και Κοτίτσας θα συμπληρώνουν την αμυντική γραμμή στις δυο πλευρές και ο Κολίτσι, όπως όλα δείχνουν, θα υπερασπιστεί την εστία. Ούμπιντες και Μόνχε θα βρίσκονται στα άκρα της μεσαίας γραμμής και ο Ροτζέριο θα αγωνιστεί λίγο πιο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Χανιώτη.
Μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση στο Σέσκλο ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την 20άδα για το σημερινό αγώνα κυπέλλου με τη Λάρισα. Σε αυτή συμπεριελήφθησαν οι: Κολίτσι, Γλύκος, Σωτήρχος, Αρβανίτης, Αλβάρεζ, Κοτίτσας, Λιόλιος, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Μπουλούτ, Ουμπίντες, Ροτζέριο, Καρλόπουλος, Κακαράς, Ιακωβάκης, Μόνχε, Πλιάγκας, Αμπράμοβιτς, Χανιώτης, Κοντέων.
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης στο ΕΑΚ θα είναι ο Μ. Ντάκος από την ΕΠΣ Ξάνθης και βοηθοί του οι Χ. Ακρίβος από την ΕΠΣ Αθηνών και Δ. Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Τέταρτος ορίστηκε ο Γ. Χατζής από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

Κάλεσμα του ΣΦΕΟΒ
«Φίλοι του Ολυμπιακού, σήμερα η ομάδα μας στις 5 το απόγευμα αγωνίζεται με τη Λάρισα για το κύπελλο και καλούμαστε για εντυπωσιακό και βροντερό παρών. Η Λάρισα θα λυγίσει κάτω από την πίεση και τη δύναμη της έδρας, αλλά και το όνομα και τη φανέλα του Ολυμπιακού. Οι παίχτες μας είναι έτοιμοι να μας χαρίσουνε μια ακόμη επιτυχία.
Ο κόσμος να προσέξει στις εκδηλώσεις του, να μην πέσει ούτε μια γόπα στον αγωνιστικό χώρο, γιατί κάποιοι μας περιμένουνε στη γωνία. Θέλουμε και να ενισχύσουμε αλλά και να προστατέψουμε την ομάδα μας. Ο κόσμος μας επίσης να προμηθευτεί κασκόλ και καπέλα από την μπουτίκ της ΠΑΕ. Όλοι λοιπόν σήμερα στο Στάδιο. Καλούμε τα μέλη μας 2 ώρες νωρίτερα για την οργάνωση της κερκίδας μας».

Ανακοίνωση Austrian Boys F.C
Σήμερα η ομαδάρα μας παίζει αγώνα κυπέλλου με τη γειτόνισσα Λάρισα. Μετά από 5 χρόνια θα έχουμε αυτό το θεσσαλικό ντέρμπι, και είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε το μεγαλείο της ομάδας μας και του λαού μας. Το 2010 θα βρει την ομάδα μας στην Superleague και αφεντικό στη Θεσσαλία. Καλούμαστε όλοι μας με τα διακριτικά μας να μεταμορφωθεί το ΕΑΚ σε ερυθρόλευκο και με τα τραγούδια μας να δημιουργήσουμε ένα γιορτινό κλίμα πρόκρισης και στέλνοντας το μήνυμα της επιστροφής μας στα μεγάλα σαλόνια.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ – Δ’ ΦΑΣΗ
Γήπεδο: ΕΑΚ Βόλου
Ωρα: 17.00
Διαιτητής: Μ. Ντάκος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. ΛΑΡΙΣΑ
1.ΚΟΛΙΤΣΙ 18. ΜΑΛΑΡΤΖ
17.ΚΟΤΙΤΣΑΣ 2.ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
19.ΚΑΚΑΡΑΣ 3.ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ
4.ΜΠΟΥΛΟΥΤ 4.ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ
5.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ 45.ΜΕΛΙΣΣΗΣ
13.ΑΛΒΑΡΕΖ 19.ΑΑΡΑΜΠ
ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ 42. ΙΝΓΚΛΕΣΙΑΣ
8.ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ 10. ΤΟΥΑΜΑ
26.ΜΟΝΧΕ 21.ΡΟΜΕΟΥ
10.ΡΟΤΖΕΡΙΟ 17.ΣΙΜΙΤΣ
33.ΧΑΝΙΩΤΗΣ 9.ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ
Προπονητές:
Σ. Τσιώλης Μ. Ουζουνίδης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου