ΤΟΠΙΚΑ

Εκλεψαν δύο μεγάλα φορτηγά στο Βελεστίνο

εκλεψαν-δύο-μεγάλα-φορτηγά-στο-βελεστ-851206

Αγαπημένος στόχος ληστών έχει γίνει εργολάβος στην περιοχή του Βελεστίνου. Έχει πέσει θύμα αλλεπάλληλων ληστειών, ενώ μέχρι και σήμερα δεν έχει συλληφθεί κανείς.

Όλα ξεκίνησαν πέρυσι, όταν άγνωστοι έκλεψαν ένα φορτηγό χωματουργικό ανατρεπόμενο, το οποίο βρισκόταν στην οδό Λαρίσης. Όπως αναφέρει ο κ. Σ.Τ., «το φορτηγό δεν πήραμε χαμπάρι για πότε εξαφανίστηκε. Μια που ήταν παρκαρισμένο και μια που έλειπε».

Ερωτηθείς για τις ενέργειες που έκανε μετά ο εργολάβος, ανέφερε πως προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομική διεύθυνση, ωστόσο ακόμα και ένα χρόνο μετά ούτε το φορτηγό αλλά ούτε και ο ένοχος βρέθηκαν.

Η «κακή» τύχη όμως του κ. Σ.Τ. δεν σταμάτησε εκεί. Ο ίδιος έχει αναλάβει μια εργολαβία στην περιοχή της Κάρλας, με αποτέλεσμα εκεί να υπάρχουν τέσσερα μηχανήματα. Εδώ και ενάμιση μήνα περίπου επιτήδειοι αδειάζουν το πετρέλαιο από τα φορτηγά.

«Αυτό το πράγμα γίνεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Έρχονται το βράδυ, δεν ξέρω τι ώρα και πότε ή πόσοι είναι και αδειάζουνε το πετρέλαιο από τα μηχανήματα. Και δεν μιλάμε για λίγο. Το κάθε μηχάνημα γεμίζει με 400 και 500 λίτρα», αναφέρει ο κ. Σ.Τ.

Λίγες μέρες πριν και αγανακτισμένος από τις συνεχείς κλοπές έστησε μπλόκο με ακόμα δύο άτομα. «Στήσαμε μπλόκο και είδαμε να έρχονται δύο τύποι με ένα ασημένιο Ι.Χ., είδαμε και το χρώμα και τον αριθμό», περιγράφει ο κ. Σ.Τ.

Συνεχίζει, λέγοντας πως «μας καταλάβανε όμως και πιαστήκαμε κορόιδα με αποτέλεσμα να μην τους πιάσουμε. Τους κυνηγήσαμε λίγο με το αμάξι χτύπησαν λίγο τα δύο αμάξια μεταξύ τους αλλά κατάφεραν και ξέφυγαν».

Ο κ. Σ.Τ. μετά το περιστατικό έκανε πάλι καταγγελία στην αστυνομική διεύθυνση, ενώ κατέθεσε και μήνυση πάνω στα στοιχεία του αυτοκινήτου. «Πάλι τίποτα. Τους είπαμε το αμάξι και πάλι τίποτα. Δηλαδή για να τους πιάσουνε πρέπει να τους πάμε έτοιμους», αναρωτιέται.

Τα βάσανά του όμως δεν τελείωσαν εκεί. Προχθές το βράδυ σε μάντρα που είχε δύο φορτηγά άγνωστοι μπήκαν τις νυχτερινές ώρες και έκλεψαν δύο φορτηγά.

Επειδή η καγκελόπορτα ήταν κλειδωμένη, την έριξαν με τα φορτηγά και έφυγαν ανενόχλητοι. «Ψάχναμε όλο το επόμενο πρωί. Φυσικά και δεν βρήκαμε τίποτα. Δεν έχω ελπίδες ότι κάτι θα βρούμε να σας πω την αλήθεια. Τόσο καιρό δεν έγινε τίποτα, τώρα θα γίνει;», λέει ο κ. Σ.Τ. και προσθέτει πως και πάλι έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες στην αστυνομία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου