ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενίσχυση του Κ.Υ Σκιάθου με γιατρό και οδηγό, μετά το δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ

ενίσχυση-του-κ-υ-σκιάθου-με-γιατρό-και-ο-393314

Ενισχύεται… έστω και με «ενέσεις» για τον Αύγουστο το Κέντρο Υγείας Σκιάθου. Η κραυγή αγωνίας του διευθυντή του Κ.Υ Νίκου Σακελλαρόπουλου μέσω του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για την έλλειψη προσωπικού και υλικών, έπιασε τόπο. Η 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας, έστω και με εσωτερικές μετακινήσεις, αποφάσισε και ενισχύει το Κέντρο Υγείας με έναν ακόμη γιατρό και έναν οδηγό για το ασθενοφόρο, προκειμένου να καλυφθούν περισσότερες βάρδιες.

Το Κέντρο Υγείας βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, καθώς είναι στο «κόκκινο» οι βάρδιες του προσωπικού, οι εφημερίες καλύπτονται από το διευθυντή και μία γιατρό, ενώ στον ένα συμβασιούχο οδηγό του ασθενοφόρου οφείλονται 20 και πλέον ρεπό.

Ο κ. Σακελλαρόπουλος, φτάνοντας πλέον στα όριά του, τόσο για την έλλειψη προσωπικού, όσο και υλικών που καθιστούσαν δυσχερή τη λειτουργία του ακτινολογικού, είχε αναρτήσει ταμπέλα έξω από το Κέντρο, με την οποία ενημέρωνε τους πολίτες ότι το ακτινολογικό κλείνει μέχρι νεωτέρας.
Χθες, με ανακούφιση μιλώντας στον Τ, έκανε γνωστό ότι για το υπόλοιπο του Αυγούστου θα ενισχυθεί το Κέντρο με έναν γιατρό και έναν οδηγό, που θα μετακινηθεί από τη Σκόπελο για να παρέχει τις υπηρεσίες του στις διακομιδές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου