ΤΟΠΙΚΑ

Και τώρα κύπελλο… και τώρα Λάρισα

και-τώρα-κύπελλο-και-τώρα-λάρισα-851206

Από την κορυφή της βαθμολογίας της Β Εθνικής ο Ολυμπιακός βλέπει τώρα το κύπελλο και τον αυριανό αγώνα (5 μ.μ.) με τη Λάρισα, θέλοντας μια διαφορετικό διάκριση, αφού το παιχνίδι δεν είναι απλά μια πρόκριση στους “16”… αλλά μια νίκη γοήτρου σε ένα παραδοσιακό θεσσαλικό ντέρμπι, που θα συγκεντρώσει και αρκετό κόσμο στο ΕΑΚ, αφού ήδη τα εισιτήρια εξαντλούνται…
Ο Ολυμπιακός θα αγωνισθεί αύριο ως ομάδα κορυφής για την πρόκριση, αφού άλλωστε τα τελευταία χρόνια δεν είχε ιδιαίτερες διακρίσεις στο θεσμό του κυπέλλου.
Αναλυτικά όλοι οι αγώνες του Ολυμπιακού από την περίοδο 2004-05 μέχρι και σήμερα, στο κύπελλο έχουν ως εξής:
Σεζόν 2004-05: (Αποκλείστηκε στον α’ γύρο)
Ολυμπιακός-Εθνικός Π. 1-1: (76’ Βελετάνης-54’ Ντε Σόουζα).
Εθνικός- Ολυμπιακός 0-0.
Σεζόν 2005- 06: (Αποκλείστηκε στο β’ γύρο)
Α’ φάση: Πιερικός-Ολυμπιακός 3-4 πεν. (2-2 κ.α): (23’ Παππάς, 25’ αυτ. Ακπαρίδης-20’ Σάβιτς, 77’ Μιλοβάνοβιτς).
Β’ φάση: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 0-2 (62’, 67’ Ναλιτζής)
Σεζόν 2006/07: (Προκρίθηκε στους «32»)
Α’ φάση: Ολυμπιακός-Ηλιούπολη 1-0 (57’ Τριχιάς)
Β’ φάση: Ολυμπιακός-Προοδευτική 5-4 πεν. (0-0 κ.α.)
Γ’ φάση: Ολυμπιακός-Καλλιθέα 2-0 (44’ Γεωργιάδης, 87’ Μασάδο)
Δ’ φάση: Ολυμπιακός-Ηρακλής 0-1 (27’ πεν. Ερέρα)
Σεζόν 2007/08: (Αποκλείστηκε στο β’ γύρο)
Α’ φάση: Ένωση Αλεξανδρούπολης- Ολυμπιακός 1-2 (17’ αυτ. Χάιντουτσεκ-41’ Πακάλτσης, 90’ Γιακάκογλου)
Β’ φάση: Ολυμπιακός-Ατρόμητος Αθηνών, 1-1 (13 Κατσαρός-47 Σίριο)
5-6 στα πέναλτι
Σεζόν 2008-09: Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-1 κ.α. (90 Χρυσάφης -31 Ιωάννου) παρ. 1-1
πεν. 4-2
Φέτος: Παναργειακός–Ολυμπιακός 4-0 (21 Ροτζέριο, 26 Κοντέων, 29 Ουμπίντες, 82 Πλιάγκας)
Ο Ολυμπιακός με τη Λάρισα στο κύπελλο έπαιξε σε διπλούς αγώνες την περίοδο 2000-01 και κέρδισε 1-0 στο Βόλο (13/8/00) με γκολ του Βελετάνη, ενώ έχασε στη Λάρισα (10/9) 2-0 με γκολ των Τσιανάκα και Γκέκα. Επίσης στις 23/12/1981 πάλι για το κύπελλο ο Ολυμπιακός είχε χάσει 2-0 στη Λάρισα.

*Στον αυριανό αγώνα με τη Λάρισα οι διαιτητές είναι οι εξής: Μ. Ντάκος (ΕΠΣ Ξάνθης), με βοηθούς τους Χ. Ακρίβο (ΕΠΣ Αθηνών) και Δ. Παπαδόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Τελευταία εισιτήρια
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων και την αποφυγή συνωστισμού, ενημερώνει πως έχουν απομείνει λίγα εισιτήρια προς διάθεση για τον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα, που θα διεξαχθεί στις 17:00 στο ΕΑΚ Βόλου, στις 28 Οκτωβρίου.
Τα εισιτήρια διατίθενται καθημερινά μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στον 3ο όροφο, τηλ.: 24210 34507 και αύριο Τρίτη, θα πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ καθώς και από την μπουτίκ FANS STORE, από τις 10:30 το πρωί έως τις 8 μ.μ., ενώ την ημέρα του αγώνα, εφ’ όσον υπάρχουν ακόμη, θα διατίθενται και πάλι από τα γραφεία της ΠΑΕ, καθώς και από την μπουτίκ της ομάδας FANS STORE, στο ΕΑΚ Βόλου, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. (δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια).
Από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε επίσης πως η αγορά των εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου γίνεται μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και επιτρέπεται η αγορά μέχρι δύο εισιτήριων για κάθε άτομο.
Επίσης γίνεται γνωστό προς το φίλαθλο κοινό πως την ημέρα του αγώνα, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου καθώς και με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
Ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους της Λάρισας αλλά για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και για την ασφάλεια των φιλάθλων αποφασίστηκε να μη διατεθούν εισιτήρια προς τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.
Προτείνουμε δε στους φίλους της Λάρισας να μην προσπαθήσουν να πλησιάσουν στο ΕΑΚ την ημέρα του αγώνα, διότι θα υπάρχει διπλή ζώνη ασφαλείας από αστυνομικούς καθώς και από τις εταιρίες security της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.
Διευκρινίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε κανέναν φίλαθλο που δεν είναι κάτοικος Βόλου.
Τέλος, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλου Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να επιδείξουν πολιτισμό και κουλτούρα για να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας μας.”

Ανακοίνωση Austrian Boys F.C

Την Τετάρτη η ομαδάρα μας παίζει αγώνα κυπέλλου με τη γειτόνισσα Λάρισα. Μετά από 5 χρόνια θα έχουμε αυτό το θεσσαλικό ντέρμπι, και είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε το μεγαλείο της ομάδας μας και του λαού μας. Το 2010 θα βρει την ομάδα μας στην Superleague και αφεντικό στη Θεσσαλία. Καλούμαστε όλοι μας με τα διακριτικά μας να μεταμορφωθεί το ΕΑΚ σε ερυθρόλευκο και με τα τραγούδια μας να δημιουργήσουμε ένα γιορτινό κλίμα πρόκρισης και στέλνοντας το μήνυμα της επιστροφής μας στα μεγάλα σαλόνια.
• Σήμερα Τρίτη 21:00 γίνεται γενική συνέλευση του κλαμπ στα γραφεία μας. Καλούνται τα μέλη μας να δώσουν το παρών για την ενημέρωση τους.
• Καθημερινά δεχόμαστε συμμετοχές για την εκδρομή της Κυριακής στο Θρασύβουλο και το γήπεδο της Φυλής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου