ΤΟΠΙΚΑ

Εχει ντέρμπι Αθήνας – Θεσσαλονίκης σήμερα

εχει-ντέρμπι-αθήνας-θεσσαλονίκης-σή-851206

Τα ντέρμπι Αθήνας-Θεσσαλονίκης δεσπόζουν στο σημερινό πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης που δεν αποδίδει σύμφωνα με τις προσδοκίες υποδέχεται την ΑΕΚ που προσπαθεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και αναμένεται να τα δώσουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ με τους δύο αντιπάλους να μην έχουν περιθώρια για βαθμολογική απώλεια. Την επιστροφή στα τρίποντα ψάχνει το «τριφύλλι», αφού -όπως παραδέχθηκε ο Χενκ Τεν Κάτε- δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες μετά την «γκέλα» στην Καβάλα. Νοκ άουτ είναι οι Μαρίνος, Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος.
Στόχος του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι να μειώσει τη διαφορά του από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Λόγω της απουσίας επιθετικών (Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο) ο Ιβιτς θα «βαφτιστεί» σέντερ φορ. Θα λείψουν και οι Μπιζέρα, Κονσεϊσάο, Αμπουμπακάρι.
Στα αλλα ματς τη βαρύτητα στην άμυνα έχει ρίξει ο Γιάννης Μαντζουράκης, που προβληματίστηκε από τη λειτουργία της οπισθοφυλακής στην ήττα από τη Λάρισα. Οι ακρίτες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.Οι «αργοναύτες»… σαλπάρουν για την Ξάνθη με στόχο τη νίκη. Θα έχουν για σύμμαχο την ψυχολογία, που είναι στο ζενίθ, και τις γεμάτες τσέπες, αποτέλεσμα της ισοπαλίας με τον ΠΑΟ. Ο Γιάννης Παπακώστας θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Το ζητούμενο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την ΑΕΛ είναι η διάρκεια στο παιχνίδι των «βυσσινί» και τόνισε πως «αν δεν έχουμε συνέχεια, τότε θα αρχίσουμε πάλι από το μηδέν».

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 8ης αγωνιστικής:

Λεβαδειακός-Ηρακλής 14:30 ΝOVA
Πανθρακικός-Λάρισα 14:30 ΝOVA
Αρης-ΑΕΚ 16:45 ΝOVA
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 19:00 ΝOVA
Ξάνθη-Καβάλα 19:00 ΝΕΤ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου