ΤΟΠΙΚΑ

Αποκλειστικός στόχος οι νίκες

αποκλειστικός-στόχος-οι-νίκες-851206

Η 2η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής μπάσκετ διεξάγεται σήμερα με τη Νίκη και την Μεταμόρφωση να έχουν ως αποκλειστικό στόχο τα «δίποντα». Οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν στη Θεσσαλονίκη απέναντι στην ΧΑΝΘ με σκοπό το δύο στα δύο, ενώ οι νεοφώτιστοι αναζητούν την πρώτη τους νίκη κόντρα στην Εδεσσα στο κλειστό του Αδαμόπουλου. Οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 6 μ.μ.

Θέλει το δύο στα δύο
Με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να κάνει το δύο στα δύο θα αντιμετωπίσει το απόγευμα η Νίκη την ΧΑΝΘ. Οι κυανόλευκοι αγωνίζονται στην Θεσσαλονίκη στην πρώτη τους έξοδο για την φετινή διοργάνωση του πρωταθλήματος και με ανεβασμένο το ηθικό μετά τη νίκη στην πρεμιέρα στο τοπικό ντέρμπι επί της Μεταμόρφωσης θα τα δώσουν όλα με στόχο το απόλυτο στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αφού και η αντίπαλός τους προέρχεται από εκτός έδρας νίκη και θέλει επίσης να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της.
Σε σχέση με το ματς της πρώτης αγωνιστικής ο Αντώνης Μυριντζής μπορεί να υπολογίζει και στον Παναγιώτη Τσώλη που εξέτισε την ποινή τιμωρίας που έφερε από πέρυσι και σήμερα θα κάνει το ντεμπούτο του. Μάλιστα με δεδομένο το γεγονός ότι ο Βολιώτης γκαρντ θεωρείται από τις βασικές μονάδες τόσο στην άμυνα, όσο και στο σκοράρισμα, η επιστροφή του θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική.
Οι παίκτες που υπολογίζονται από τον Αντώνη Μυριντζή για την αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη είναι οι: Αγκρής, Μαυρογιάννης, Παπούλιας, Καραμανλής, Κυλεριώτης, Σαμαράς, Καραμανώλης, Τσαγκλαγκάνος, Κουτίνας, Τσώλης, Βογιατζής, Χριστομάνος, Ορνιθόπουλος, Στάμος, Πάτσης.

Για την πρώτη νίκη
Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ θα επιδιώξει να κατακτήσει σήμερα το απόγευμα η Μεταμόρφωση στο κλειστό του Αδαμόπουλου. Οι νεοφώτιστοι που την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκαν στη Νέα Ιωνία από τη Νίκη, υποδέχονται την Εδεσσα, η οποία στην πρεμιέρα γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τον Αίολο Τρικάλων. Με σοβαρότητα και πειθαρχία το συγκρότημα του Γιώργου Βλιώρα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα στην προσπάθειά του για το ροζ φύλλο. Αλλωστε και την πρώτη αγωνιστική πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και έχασε στις λεπτομέρειες. Η Εδεσσα θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς της αντιπάλους στην υπόθεση παραμονή και για αυτό για τους Βολιώτες το ματς παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Προβλήματα τραυματισμών και απουσιών δεν υπάρχουν και ο Γιώργος Βλιώρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του έμψυχου δυναμικού.
Ετσι στην διάθεση του έμπειρου προπονητή για την σημερινή αναμέτρηση βρίσκονται οι: Θεοχάρης Αν., Υφαντόπουλος, Σερμέτης, Θ. Καραγεώργος, Ι. Καραγιώργος, Στενός, Ντίκας, Σαράντης, Τσαπραϊλης, Σουντουλουμάκης, Παρασκευάς, Θεοχάρης Ν., Χιώτης, Πράντζος, Δροσόπουλος, Τοπούζης.

Η επόμενη αγωνιστική
Αίολος Τρικάλων – Φοίνικας Λάρισας
Μεταμόρφωση Βόλου – Εδεσσα
ΧΑΝΘ – Νίκη Βόλου
Αργος Ορεστικό – Βελβεντό
Αετός Κιλκίς – Πρωτέας Γρεβενών
Γουμένισσα – Λασσάνης
Αιγινιακός – Φίλιππος Βέροιας

Η Βαθμολογία
Ομάδα Β. Ν. Η. Επ. Αμ.
1.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2 1 0 92 40
2.ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2 1 0 108 70
3.ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ 2 1 0 74 42
4.ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2 1 0 66 37
5.ΧΑΝΘ 2 1 0 70 59
6.ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2 1 0 64 62
7.ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ 2 1 0 64 63
8.ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 1 0 1 63 64
9.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Β. 1 0 1 62 64
10.ΑΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟ 1 0 1 59 70
11.ΚΑΠΣ ΕΔΕΣΣΑ 1 0 1 37 66
12.ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 1 0 1 42 74
13.ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ 1 0 1 70 108
14.ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ 1 0 1 40 92

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου