ΤΟΠΙΚΑ

Ακαρπες οι έρευνες του ξυλοδαρμού με λοστό

ακαρπες-οι-έρευνες-του-ξυλοδαρμού-με-λ-411826

Κανένα στοιχείο για την ταυτότητα του δράστη και τα κίνητρά του, συνεχίζονται οι προσαγωγές από την Αστυνομία

Συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη του άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το μεσημέρι επισκέφθηκε ζευγάρι ηλικιωμένων στο διαμέρισμά τους στο κέντρο του Βόλου, χτύπησε το κουδούνι και αφού του άνοιξαν άρχισε να τους χτυπά με ξύλο προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προχώρησε σε προσαγωγές υπόπτων πλην όμως δεν προέκυψε σε βάρος τους κανένα στοιχείο και αφέθηκαν ελεύθεροι. Συνολικά έγιναν πέντε στοχευμένες συλλήψεις, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Δυστυχώς, οι αστυνομικοί δεν έχουν προσανατολιστεί για την ταυτότητα του δράστη ούτε για τα κίνητρα της πράξης του, καθώς δεν έχουν στοιχεία στα χέρια τους που να διαφωτίζουν τις άγνωστες πτυχές της υπόθεσης.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφήσει πίσω του κανένα ίχνος όταν οι φωνές των ηλικιωμένων έγιναν αντιληπτές από γείτονες με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση.

Ισως εάν οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με τραύματα, γίνουν καλύτερα στην υγεία τους και πάρουν εξιτήριο να μπορούν να διαφωτίσουν το έργο της Αστυνομίας.

Στο μεταξύ σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες η Αστυνομία αναφέρονται τα εξής: «Στις 20-07-2015 το μεσημέρι στο Βόλο, άγνωστος δράστης μετέβη σε διαμέρισμα όπου διαμένει ζευγάρι ημεδαπών ηλικιωμένων, χτύπησε το κουδούνι και αφού του άνοιξαν, τους επιτέθηκε με ξύλο προκαλώντας τους σωματικές βλάβες. Ο άγνωστος δράστης αναζητείται, ενώ οι ηλικιωμένοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Μεταξύ των άλλων, ερευνώνται τα αίτια της πράξης και η ταυτότητα του άγνωστου δράστη».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου