ΤΟΠΙΚΑ

Πέθανε σε ηλικία 76 χρόνων ο Σώτος Σωτηρίου

πέθανε-σε-ηλικία-76-χρόνων-ο-σώτος-σωτηρ-413907

Κορυφαίο στέλεχος της Εύρηκα Ελλάς στο Βόλο

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Βόλο ο θάνατος του Σωτήρη (Σώτου) Σωτηρίου, πρώην Γενικού Διευθυντή του εργοστασίου χημικών Εύρηκα Ελλάς στο Βόλο και πρώην αντιπροέδρου και επιτίμου μέλους της Διοίκησης του ΣΕΒ Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας. Ο Σωτήρης Σωτηρίου πέθανε μετά από σύντομη μάχη με την επάρατο σε ηλικία 76 χρόνων, αφήνοντας πίσω του ένα σημαντικό έργο στον επιχειρηματικό τομέα.

Επίλεκτο μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας του Βόλου, ο Σώτος Σωτηρίου (έτσι τον ήξεραν όλοι), γεννημένος στην Κύπρο, έζησε για περισσότερα από 40 χρόνια στο Βόλο και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στο γνωστό εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ στο Βόλο.

Ηταν ένας από τους πιο πετυχημένους μάνατζερ, διατέλεσε για πολλά χρόνια Γενικός Διευθυντής του εργοστασίου στο Βόλο, το οποίο ευτύχησε να δει να μεγαλουργεί στην εγχώρια αλλά και την ξένη αγορά.

Διετέλεσε για αρκετά χρόνια αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας – Κεντρικής Ελλάδος, ενώ επίσης ήταν για αρκετά χρόνια Διοικητής της 2480 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ .

Τόσο ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας – Κεντρικής Ελλάδος όσο και η Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και ο Ροταριανός Ομιλος Βόλου εξέδωσαν ψηφίσματα για το θάνατό του.

Συγγενείς, φίλοι και η επιχειρηματική κοινότητα θα συνοδεύσουν τον εκλιπόντα σήμερα στην τελευταία του κατοικία. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 10.30 π.μ. από το Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 10 το πρωί.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου