ΤΟΠΙΚΑ

Χιλιάδες επισκέπτες στο Επιχειρηματικό Πανόραμα

χιλιάδες-επισκέπτες-στο-επιχειρηματ-851206

Μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου θα λειτουργεί στην προβλήτα του Σιδηροδρομικού Πορθμείου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου (στο κόμβο Πευκακίων) το 8ο Επιχειρηματικό Πανόραμα που διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά από την Εταιρεία Ανάπτυξης Επιμελητηρίου Μαγνησίας σε συνεργασία με τις δυο Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου και Ν. Ιωνίας, υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Ήδη στο πρώτο πενθήμερο λειτουργίας της έκθεσης χιλιάδες ήταν οι επισκέπτες που πέρασαν τις πύλες της, ικανοποιώντας έτσι διοργανωτές και εκθέτες για τη μεγάλη συμμετοχή και επισκεψιμότητα.

Στη φετινή διοργάνωση μετέχουν 150 περίπου επιχειρήσεις από τη Μαγνησία, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη τη χώρα.
Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην επεξεργασία μετάλλου και ξύλου, κατοικίας, επίπλων, εμπορίας αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων, διαφήμισης και προβολής, οικιακών συσκευών και εξοπλισμού κατοικιών, παροχής υπηρεσιών και μεγάλων επιχειρήσεων, όπως για παράδειγμα η ΑΓΕΤ. Το παρών στην έκθεση δίνουν ακόμη οι φορείς της περιοχής μας -και όχι μόνο- με δικά τους περίπτερα.

Στόχος του Επιμελητήριου Μαγνησίας είναι και για φέτος η άρτια διοργάνωση και λειτουργία της έκθεσης, ικανοποιώντας όλους τους εκθέτες που συμμετέχουν αλλά και το πλήθος των επισκεπτών που θα περάσουν τις πύλες της έκθεσης.
Για ακόμη μια χρονιά αρκετές επιχειρήσεις θα προχωρήσουν στη σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αντίστοιχες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα το άμεσο οικονομικό όφελος και τη διεύρυνσή τους.
Έτσι τοπικές επιχειρήσεις ενισχύουν την αναγνωσιμότητά τους και βελτιώνουν ταυτόχρονα την ανταγωνιστικότητα, κάτι το οποίο αποτελεί πάγια θέση και τακτική του Επιμελητηρίου Μαγνησίας για την ανάπτυξή τους ακόμη και σε διεθνές επίπεδο.
Το 8ο Επιχειρηματικό Πανόραμα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ, ενώ το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα έως τις 10.30 το βράδυ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου