ΤΟΠΙΚΑ

Τέταρτος πνιγμός με θύμα 72χρονο

τέταρτος-πνιγμός-με-θύμα-72χρονο-417911

Στο Αλωνάκι Ν. Αγχιάλου

Τέταρτος πνιγμός σε μία εβδομάδα με θύμα 72χρονο συνταξιούχο κάτοικο εν ζωή Ν. Αγχιάλου συνέβη την Παρασκευή το μεσημέρι στην παραλία Αλωνάκι.

Ο άτυχος άνδρας, που βρισκόταν μόνος του στην παραλία, ανασύρθηκε από λουόμενο στην ακτή γύρω στις 2.20 το μεσημέρι οπότε έγινε αντιληπτό ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς για τον άτυχο 72χρονο ήταν αργά καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε σφυγμό. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου τον παρέλαβε και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ειδοποιήθηκε από το ΕΚΑΒ για τον τραγικό θάνατο και ξεκίνησε άμεσα την προανάκριση.

Το Λιμεναρχείο παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων.

Η απώλεια ενός ακόμη ανθρώπου κατά το κολύμπι προκαλεί διάχυτο προβληματισμό. Αυτή την εβδομάδα «χάθηκαν» τέσσερις άνθρωποι.

Την Τρίτη ο Βόλος και η Μαγνησία θρηνούσαν για την απώλεια ενός 72χρονου άνδρα και μίας 75χρονης γυναίκας με διαφορά μόλις μερικών ωρών.

Δυστυχώς δεν πρόκειται και για τα μόνα περιστατικά με τραγική κατάληξη κατά το κολύμπι. Την Πέμπτη στις 11.50 το πρωί ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή «Πλάκες» Βόλου 64χρονος, συνταξιούχος αυτοκινητιστής, ενώ το πρώτο 10ήμερο του Ιούλη η Μαγνησία συγκλονίστηκε από τον πνιγμό ενός ηλικιωμένου ανθρώπου στο Σουτραλί Αγριάς.

Ευτύχημα θεωρείται το γεγονός ότι κρατήθηκε στη ζωή την περασμένη Κυριακή ηλικιωμένος που έχασε τις αισθήσεις του, ενώ έκανε μπάνιο στη Μεγάλη Βελανιδιά στη Νέα Αγχίαλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου