ΤΟΠΙΚΑ

Εμπρηστική επίθεση σε Τράπεζα στο Βόλο (φωτογραφίες)

εμπρηστική-επίθεση-σε-τράπεζα-στο-βόλ-423348

Προσαγωγές στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου

Επίθεση με μολότοφ εναντίον του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ιωλκού 177 έκαναν χθες στις 4 τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες.

Η ισχυρή έκρηξη που ακολούθησε από δύο αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους της γύρω περιοχής που κάλεσαν άμεσα το «100».

Επί τόπου κλήθηκε και μετέβη και ένα πυροσβεστικό όχημα με τέσσερις πυροσβέστες, οι οποίοι δεν χρειάστηκε τελικά να παρέμβουν καθώς η φωτιά που προκλήθηκε ήταν μικρής έντασης και τελικά έσβησε μόνη της.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνέχιζε έως αργά το απόγευμα τις έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία προχώρησε σε δεκαεννέα προσαγωγές ατόμων στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Εξάλλου στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν υπολείμματα από αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς τα οποία κατασχέθηκαν καθώς οι έρευνες της Αστυνομίας είναι υπό πλήρη εξέλιξη.

Η φωτιά προκάλεσε ράγισμα της πλαϊνής τζαμαρίας όπου εκσφενδονίστηκαν οι δύο εμπρηστικοί μηχανισμοί.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έχει στα χέρια της το υλικό που καταγράφηκε από την κάμερα που βρίσκεται εξωτερικά του υποκαταστήματος.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου