ΤΟΠΙΚΑ

Εχασε τη μάχη για τη ζωή ο Δημήτρης Τούμπας

εχασε-τη-μάχη-για-τη-ζωή-ο-δημήτρης-τούμ-423950

Λίγους μήνες μετά την απώλεια του αδελφού του, πέθανε ο γνωστός Βολιώτης ασφαλιστής και πρόεδρος του Συλλόγου

Τη μεγάλη μάχη που έδινε από πέρυσι με τον καρκίνο, έχασε χθες από επιπλοκές στην υγεία του, ο 51χρονος ασφαλιστικός πράκτορας Δημ. Τούμπας, βυθίζοντας σε οδύνη την οικογένειά του και προκαλώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία της οποίας ο εκλιπών ήταν ενεργό μέλος, με σημαντική επαγγελματική διαδρομή και συνδικαλιστικούς αγώνες.

Ρεπορτάζ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Λίγους μήνες μετά τον αδόκητο χαμό του 52χρονου αδελφού του Βαγγέλη Τούμπα, σχολικού φύλακα που «έφυγε» από παθολογικά αίτια τα ξημερώματα της 17ης Φεβρουαρίου 2015, χθες κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα και ο Δημ. Τούμπας.

Μαχητής της ζωής, ο Δημ. Τούμπας ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου διαμεσολαβητών ασφαλιστικών εργασιών Μαγνησίας και Πρόεδρος του συνδικαλιστικού φορέα. Από τους ποιο γνωστούς ασφαλιστικούς πράκτορες, ο Δημ. Τούμπας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κλάδο του με μεγάλο πελατολόγιο και πολλούς συνεργαζόμενους πράκτορες και αντιπροσώπους εταιρειών να μιλούν με κολακευτικά λόγια για την προσφορά του.

Η διάθεσή του για προσφορά, εκδηλώθηκε και στον κομματικό χώρο της ΝΔ, καθώς, όπως και ο πατέρας του που ήταν Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Μεταμορφώσεως, ο Δημήτρης Τούμπας αφιέρωσε πολύ χρόνο για την ΟΝΝΕΔ και τη ΝΔ, την οποία στήριζε σταθερά ενώ είχε εκλεγεί και στη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Μαγνησίας της ΝΔ.

Στο πλευρό του, στο δύσκολο αγώνα που έδινε με τον καρκίνο, η σύζυγός του Σοφία και ο γιος του Νικόλαος, μεταπτυχιακός φοιτητής, θα απευθύνουν σήμερα το στερνό αντίο στον άνθρωπό τους στις 5 μ.μ. στονΙερόΝαόΜεταμορφώσεωςτουΣωτήρος, στοΒόλο.

Με το άγγελμα του θανάτου του Δημ. Τούμπα, ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ. Χρ. Μπουκώρος σε συλλυπητήρια δήλωση αναφέρει: «Το θλιβερό άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του Δημήτρη Τούμπα με συγκλόνισε. Χάσαμε έναν μαχητικό και συνεπή αγωνιστή της γαλάζιας γενιάς, της παλιάς ΟΝΝΕΔ της δεκαετίας του ’80, όπου συνυπήρξαμε. Αποχαιρετώ τον αγωνιστή της παράταξης και εργατικό επαγγελματία, πρόεδρο του Συλλόγου Ασφαλιστών Νομού Μαγνησίας. Απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ολοι οι συναγωνιστές της ΟΝΝΕΔ θα τον θυμόμαστε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ψηφίσματα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Μαγνησίας (ΣΥ.Δ.Α.Μ), πενθεί για το χαμό του Προέδρου του Συλλόγου Δημήτριου Τούμπα και εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και οδύνη για το χαμό του.

Ο Δημήτρης Τούμπας, ήταν ένας αγωνιστής της ζωής και του επιχειρείν, που πρόσφερε ακούραστα και ανιδιοτελώς, στον ασφαλιστικό χώρο, μέσα από μια διαδρομή ήθους, συνέπειας, αγωνιστικότητας και αλληλεγγύης. Το κενό που αφήνει στην ασφαλιστική μας οικογένεια, είναι δυσαναπλήρωτο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και ευχόμαστε να βρουν δύναμη και κουράγιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας συνήλθε εκτάκτως μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του μέλους Διοικητικού Συμβουλίου Τούμπα Δημήτριο και αποφάσισε:

  1. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
  2. Να κατατεθεί στεφάνι εις μνήμη του.
  3. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια στους οικείους του.
  4. Να κατατεθεί ένα σεβαστό ποσό σε ευαγές ίδρυμα της πόλης.
  5. Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.

Τα συλλυπητήριά του για την απώλεια του Δημήτρη Τούμπα, εξέφρασε ο φίλος και συνάδελφός του κ. Φιλ. Σαμαλέκος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Δημ. Κίτσιος κ.α.

Συλλυπητήρια του Επιμελητηρίου στην οικογένεια του Δημ. Τούμπα

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Τούμπα, ο οποίος έχασε χθές σε ηλικία 51 ετών την άνιση μάχη με την επάρατο, εκφράζει ο επιμελητηριακός κόσμος.

Σε δήλωσή του για το θάνατο του μέλους του Δ.Σ. και του προέδρου του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αριστοτέλης Μπασδάνης, σημειώνει τα εξής: «Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια του φίλου, Δημήτρη Τούμπα.

Γνωστός στην τοπική κοινωνία για την χρόνια επιχειρηματική, κοινωνική, συνδικαλιστική και πολιτική του δράση, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους. Από χθες, ο κλάδος των Ασφαλιστικών έμεινε «ορφανός», αφού το κενό που αφήνει πίσω του ο Δημήτρης Τούμπας είναι δυσαναπλήρωτο.

Ο επιμελητηριακός κόσμος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Τούμπα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου