ΤΟΠΙΚΑ

Επεσε νεκρός στο χορτάρι του γηπέδου!

επεσε-νεκρός-στο-χορτάρι-του-γηπέδου-851206

Πάνω στο χορτάρι του ποδοσφαιρικού γηπέδου, εκεί όπου από πολύ μικρή ηλικία αφιέρωνε τις ελεύθερες ώρες του και μπροστά στα μάτια φιλικών του προσώπων, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 44 ετών.

Ο αιφνίδιος και πρόωρος θάνατος του Φώτη Τερλιγκάκη βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και συναδέλφους του, καθώς και όλους όσοι τον γνώριζαν από την ερασιτεχνική του ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Το πιο χαμογελαστό πρόσωπο της παρέας, το ποδοσφαιριστή-πειραχτήρι των συναθλητών του θα έχουν να θυμούνται πάντα οι δικοί του άνθρωποι.

Εργαζόμενος στα τσιμέντα, πατέρας δύο παιδιών, για τον 44χρονο κόπηκε χθες πρόωρα το νήμα με τη ζωή. Περίπου στις 10 το βράδυ, ενώ συμμετείχε με φίλους του σε αγώνα 5Χ5 στο γήπεδο του Μαγνησιακού, αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο, οι γιατροί έδωσαν μεγάλο αγώνα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι προσπάθειές τους δυστυχώς ήταν άκαρπες, καθώς ο 44χρονος είχε ήδη φύγει…

Οδυρμός έξω από το Νοσοκομείο από τους φίλους του, που βρίσκονταν μαζί του, αλλά και τους συγγενείς του, οι οποίοι καταφθάνοντας πληροφορήθηκαν την κατάληξή του.

Η μπάλα ήταν η μεγάλη του αγάπη από μικρή ηλικία. Έπαιζε ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας σε διάφορα ερασιτεχνικά σωματεία, ενώ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής με την ομάδα του Κενταύρου, όπου συμμετείχε για πολλά χρόνια.

Ο ξαφνικός και άδικος χαμός του έπεσε σαν κεραυνός στη γειτονιά του πατρικού του σπιτιού, στην οδό Φιλ. Ιωάννου και Μαγνήτων, αλλά και στη Ν. Ιωνία, όπου διέμενε με την οικογένειά του, στην οδό Ισιδώρου 42.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου.

Ψήφισμα για τον Φώτη Τερλιγκάκη, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Ένωσης, εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αποθανόντος.

Σύσσωμη η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Θ. θα απευθύνει σήμερα το τελευταίο αντίο στον 44χρονο, ενώ σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος της Ένωσης που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο θα τηρηθεί στη μνήμη του ενός λεπτού σιγή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου