ΤΟΠΙΚΑ

Παρατείνονται έως τέλος Οκτωβρίου οι συμβάσεις των οκταμηνιτών

παρατείνονται-έως-τέλος-οκτωβρίου-οι-428924

Που απασχολούνται στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βόλου

Εως τέλος Οκτωβρίου αναμένεται να παραταθούν οι οκτάμηνες συμβάσεις 65 υπαλλήλων ορισμένου χρόνου στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βόλου.

Ο Δήμος ενεργοποιεί εγκύκλιο για την ενίσχυση της υπηρεσίας καθαριότητας, βάσει της οποίας προβλέπεται η δυνατότητα παράτασης των συμβάσεων όσων εργάζονται για την καθαριότητα των κτιρίων των δημοσίων υπηρεσιών, των ανεξάρτητων αρχών των Ν.Π.Δ.Δ., των Ν.Π.Ι.Δ. και των Ο.Τ.Α., καθώς και τις κάθε είδους υπηρεσίες καθαριότητας των Ο.Τ.Α., έως 31 Δεκεμβρίου 2015.

Στο Δήμο Βόλου αυτή τη στιγμή εργάζονται 65 υπάλληλοι ορισμένου χρόνου -8μηνα- σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα στη Διεύθυνση Καθαριότητας, των οποίων η σύμβαση λήγει από 15/08/2015 έως 01/09/2015. Παράλληλα, έχει εγκριθεί η πρόσληψη 76 υπαλλήλων σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα διάρκειας οχτώ μηνών, εκ των οποίων θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Καθαριότητας, των οποίων η πρόσληψη πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 12/11/2015.

Επομένως, προκύπτει η δυνατότητα παράτασης των οχτάμηνων συμβάσεων έως τις 30/10/2015 και έναρξης των νέων οχτάμηνων συμβάσεων από τις αρχές Νοεμβρίου 2015 έως τις αρχές Ιουλίου 2015, έτσι ώστε να καλυφθεί το διάστημα της έναρξης της θερινής περιόδου της νέας χρονιάς, με συνολικό όφελος για το Δήμο την παροχή υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα από υπαλλήλους ορισμένου χρόνου, για δυόμιση επιπλέον μήνες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου