ΤΟΠΙΚΑ

Νεκρός 29χρονος σε φοβερό τροχαίο

νεκρός-29χρονος-σε-φοβερό-τροχαίο-851206

Τραγικά έληξε η νυχτερινή διασκέδαση για έναν νεαρό από τη Χλόη Βελεστίνου. Ο 29χρονος Δημήτρης Χατζόπουλος βρήκε ακαριαία το θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην παλιά εθνική οδό Λάρισας-Βόλου, στο ύψος του Στεφανοβικείου.

Ήταν πριν τις 4 το πρωί, όταν ο 29χρονος εργαζόμενος σε ασβεστοποιία στην περιοχή του Βελεστίνου ενημέρωσε τους φίλους του στο μπαράκι που διασκέδαζαν στη Χλόη, ότι ήθελε να μεταβεί με το αυτοκίνητό του σε άλλο νυχτερινό κατάστημα στο Στεφανοβίκειο.

Παρά την επιμονή των φίλων του να μην οδηγήσει εκείνη την ώρα, δεν πείστηκε να αλλάξει την απόφασή του. Ο 29χρονος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε για το Στεφανοβίκειο.

Δεν ήθελε παρά ελάχιστα λεπτά να φτάσει στον προορισμό του, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά στις πίσω ρόδες του ρυμουλκούμενου ενός φορτηγού αυτοκινήτου, το οποίο κινούνταν στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Βόλο.

Το αυτοκίνητο εκτινάχθηκε από το οδόστρωμα και βρέθηκε εκτός του δρόμου. Χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας, το σώμα του άτυχου νεαρού πετάχτηκε έξω από το Honda Civic, που είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδηρικών.

Ο οδηγός του φορτηγού, 31 έτους υπήκοος Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, ακινητοποίησε το όχημά του μετά τη σφοδρή πλάγια σύγκρουση του ΙΧ αυτοκινήτου και κατέβηκε σοκαρισμένος.

Το πώς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του ο άτυχος 29χρονος σε ένα σημείο ευθεία της εθνικής οδού ερευνάται από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου, το οποίο ενεργεί προανάκριση. Ο 31χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.

Χθες και μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής, ο 29χρονος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία σε κλίμα ανείπωτου πένθους. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, η οποία έχασε το μοναχοπαίδι της τέσσερα περίπου χρόνια μετά την απώλεια του συζύγου της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου