ΤΟΠΙΚΑ

Τουρνουά μπάσκετ από την Ανάληψη

τουρνουά-μπάσκετ-από-την-ανάληψη-851206

Η ομάδα της Ανάληψης, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των τριών αποθανόντων παραγόντων του Π. Βογιατζή – Θ. Δάλλα – Α. Κυριάκου, διοργανώνει μπασκετικό τουρνουά με τη συμμετοχή επίσης του Γ.Σ. Βόλου του Γ.Σ. Αλμυρού και της ομάδας του Παλαμά Καρδίτσας.
Οι τρεις παράγοντες βοήθησαν επί χρόνια τον Α.Σ. Ανάληψη αλλά και γενικότερα την αθλητική ζωή του τόπου. Παράγοντες που δυστυχώς σπανίζουν στη σημερινή εποχή, γι’ αυτό και δεν ξεχνιούνται.
Όσον αφορά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά, οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Ε.Α.Κ ΒΟΛΟΥ το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου. Η αυλαία του τουρνουά θα ανοίξει το Σάββατο στις 17:00 με τον αγώνα Αλμυρός – Παλαμάς, ενώ στις 7 μ.μ. θα παίξουν Ανάληψη-Γ.Σ. Βόλου. Την Κυριακή στις 5 μ.μ. και στις 7 μ.μ. θα γίνουν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του τουρνουά.

Ενισχυμένη η Ανάληψη

Να σημειώσουμε ότι ο Α.Σ. Ανάληψη τόσο στους άντρες, που αγωνίζονται στην Α1 ΕΣΚΑΘ, όσο και στις γυναίκες, οι οποίες φέτος θα αγωνίζονται στην Α2 Εθνική Κατηγορία, έχει ενισχυθεί με σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Πιο συγκεκριμένα στους άντρες ήρθαν οι:
Παλάτζας Αλέξανδρος από Θεσσαλικό
Κοσμάς Νικόλαος από Μεταμόρφωση
Γκουτζίνης Νικόλαος από ΝΙΚΗ
Καραθάνος Δημήτριος από Εθνικό Ολυμπιακό
Σπανός Δανιήλ από Κένταυρο Ζαγοράς,
ενώ επανέρχονται από σπουδές οι Χαρίσης Ευάγγελος και Ευσταθίου Αλέξανδρος.
Όσον αφορά τις γυναίκες αποκτήθηκαν οι:
Γερμένη Ελένη από Ήφαιστο Θεσσαλονίκης
Κατσικλή Μαρία από Αρτέμιδα
Σαρακατσάνη Ευαγγελία από Αρτέμιδα
Τζούνη Αλεξάνδρα από Αρτέμιδα,
ενώ επανήλθαν η Παπαδάκη Άννα και Κοφίδου Ανθούλα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου