ΤΟΠΙΚΑ

Δεν παίζει ο Ομπίνα στην αναμονή για Σωτρίνη

δεν-παίζει-ο-ομπίνα-στην-αναμονή-για-σω-851206

Η συμμετοχή του Αντώνη Σωτρίνη στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΝΕ κρίνεται σήμερα. Οι κυανόλευκοι ολοκληρώνουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και ο Χόρχε Μπάριος περιμένει να δει τι τελικά θα γίνει με τον Λαρισαίο αμυντικό, που αναμφίβολα τον χρειάζεται σε μια τόσο δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία. Εν τω μεταξύ δεν θα παίξει οριστικά ο Ομπίνα.
Ο Αντώνης Σωτρίνης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και θα δοκιμάσει να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς το απόγευμα. Αν καταφέρει να βγάλει το πρόγραμμα, τότε θα βρίσκεται στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς της Τετάρτης. Αν όμως συνεχίσει να νιώθει ενοχλήσεις, καθώς το υγρό στο πόδι του δεν έχει υποχωρήσει, τότε ο Χόρχε Μπάριος το πιο πιθανό είναι να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του και να μην συμπεριληφθεί στα πλάνα του.
Οσον αφορά στον Ομπίνα, το πρόβλημα ήταν διπλό και τελικά δεν ήρθε καν από το εξωτερικό που αναμενόταν. Ο Νιγηριανός επιθετικός για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι θα έπρεπε πρώτα να έρθει η μπλε κάρτα του, ενώ παράλληλα θα έπρεπε να ξεπεράσει και τον τραυματισμό του. Ο Σάντσεζ θα απουσιάζει σίγουρα λόγω της κόκκινης κάρτας που είδε στο παιχνίδι με τον Οδυσσέα Αναγέννησης και ο Μπάριος έψαχνε να βρει τις λύσεις για την επίθεση. Ετσι η συμμετοχή του Ομπίνα θα αποτελούσε μια επιπλέον λύση για τον Ουρουγουανό τεχνικό, αλλά τελικά όμως δεν μπορεί να αγωνιστεί. Να θυμίσουμε ότι ο Ομπίνα δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα. Μάλιστα αναμένεται τελικά την Τετάρτη να επιστρέψει από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται με ολιγοήμερη άδεια.
Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΝΕ οι κυανόλευκοι αισιοδοξούν ότι θα κάνουν μια νέα αρχή και θα πάρουν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αλλωστε περιθώρια για άλλη ήττα δεν υπάρχουν, μετά τις δυο συνεχόμενες από Εορδαϊκό και Οδυσσέα Αναγέννησης, που τους έχουν αφήσει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμούς. Η Νίκη είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει καταφέρει να πάρει πόντο στον Βόρειο Ομιλο της Γ’ Εθνικής, αλλά βέβαια μετρά και ένα παιχνίδι λιγότερο επειδή είχε ρεπό στην πρεμιέρα. Οι παίκτες του Χόρχε Μπάριος την Τετάρτη θα παραταχθούν με πρώτο στόχο να διατηρήσουν το «μηδέν» στην άμυνα, ενώ στη συνέχεια θα προσπαθήσουν παίζοντας στην αντεπίθεση να πετύχουν το γκολ που ίσως τους χαρίσει το τρίποντο.
Και ο ΠΑΟΝΕ όμως δεν έχει περιθώρια για δεύτερο στραβοπάτημα και ψάχνει το πρώτο «τρίποντο» στην έδρα του. Ετσι αναμένεται να γίνει ένα δυνατό ματς, που στη Νέα Ιωνία εύχονται να σημάνει τη νέα αρχή που αναζητούν… Αλλιώς τα πράγματα θα δυσκολέψουν αισθητά και το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας θα απομακρυνθεί από τις πρώτες θέσεις. Αν στη Νίκη θέλουν να ελπίζουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα πρέπει το μεθαυριανό ματς να αλλάξει τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής και να αποδείξουν ότι τους αξίζει καλύτερη τύχη στο πρωτάθλημα.
Ο Χόρχε Μπάριος εκτός απροόπτου μετά την σημερινή προπόνηση αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή. Αύριο οι κυανόλευκοι θα πραγματοποιήσουν μια χαλαρή προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

Εκδρομή του Blue Club
Παρά τα δυο ατυχή αποτελέσματα οι φίλαθλοι της Νίκης δεν πτοούνται και δεν πρόκειται να αφήσουν μόνη την ομάδα στην έξοδο της Τετάρτης. Το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» ανακοίνωσε ότι διοργανώνει εκδρομή για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα: «Το Blue Club διοργανώνει εκδρομή στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 7/10 για τον αγώνα της Νίκης με τον ΠΑΟΝΕ. Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συνδέσμου μέχρι Δευτέρα βράδυ. Οσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου