Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος: «Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα»

Τελευταία ενημέρωση: 2015-07-06, 19:57:28
Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος: «Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα»

Σε δήλωσή του για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεικόπουλος υπογραμμίζει: «Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα. Οι πολίτες της Μαγνησίας ψήφισαν ΟΧΙ σε ποσοστό 66,37% στο χθεσινό κρίσιμο δημοψήφισμα για το μέλλον της Ελλάδας.

Σήμερα οι Ελληνες ανοίγουν το δρόμο για όλους τους λαούς της Ευρώπης. Ενας δρόμος επιστροφής στην Ευρώπη των ιδρυτικών της αξιών, στην Ευρώπη της Δημοκρατίας και της αλληλεγγύης! Ενας δρόμος επιστροφής προς την πραγματική χειραφέτηση των λαών της Ευρώπης και του κόσμου!

Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που τα αντανακλαστικά ψυχραιμίας και νηφαλιότητας των Ελλήνων λειτούργησαν, κόντρα στο κλίμα τρομοκρατίας που καλλιέργησε με μαεστρία το μιντιακό κατεστημένο μέχρι την τελευταία στιγμή! Στα δύσκολα αυτός ο λαός έχει αποδείξει ότι αντέχει, ενώνεται και ανταπεξέρχεται! Οι Ελληνες και οι Ελληνίδες, στη διάρκεια της ιστορίας αυτής της χώρας, όταν επιδεικνύουν ενότητα μπορούν να αντέξουν και να ξεπεράσουν τα πάντα!!

Ενα καλύτερο αύριο για όλους μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είναι εφικτό! Δεν θα μας πείσουν για το αντίθετο εκείνοι που έκαναν τα πάντα για να εγκλωβίσουν τον ελληνικό λαό σε μονόδρομους εξαθλίωσης.

Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού ενισχύει την διαπραγματευτική ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία θα διεκδικήσει μια βιώσιμη συμφωνία εντός του ευρώ με σαφή δέσμευση για διευθέτηση του χρέους! Μια συμφωνία με ισχυρό πρόσημο για την ανάπτυξη, την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, αλλά και με στόχο την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Σε κάθε της αποφασιστικό βήμα, η κυβέρνηση αυτή θα οδηγείται από την ιερή προσδοκία της συγκρότησης μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης με την ελληνική κοινωνία. Με την κοινωνία στο πλευρό μας είμαστε βέβαιοι πως θα τα καταφέρουμε».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=