ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλα πανηγύρια για τη μεγάλη αλλαγή!

μεγάλα-πανηγύρια-για-τη-μεγάλη-αλλαγή-851206

Μέχρι αργά το βράδυ τα “βεγγαλικά” της νίκης του ΠΑΣΟΚ έσκιζαν το βολιώτικο ουρανό…
Οι πανηγυρισμοί έγιναν πιο έντονοι μετά τις 8.30 το βράδυ και άρχισαν να ανακοινώνονται τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα από την επικράτεια αλλά και τη Μαγνησία.
Τα χαμόγελα περίσσευαν για στελέχη, ψηφοφόρους και μέλη του ΠΑΣΟΚ που άρχισαν να προσέρχονται στο εκλογικό κέντρο από τις 6.30 το απόγευμα και πριν δημοσιοποιηθούν τα πρώτα exit poll.

Άνδρες της Τροχαίας Βόλου έκλεισαν το δρόμο στο ύψος της Ιάσονος, μόλις άρχισαν να φτάνουν οι πρώτοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, κρατώντας σημαίες στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα. Ενθουσιασμός ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα.

Κατέρρευσε
η κυβερνητική πολιτική
«Οπως και αν ερμηνεύσει κανείς τα αποτελέσματα, πρόκειται για μία μεγάλη και καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ, του Προέδρου του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και όλων των στελεχών που δούλεψαν με πάθος για τη νίκη, τόνιζαν χθες μέλη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.
Η μεγάλη και καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ λειτούργησε στον υπέρμετρο βαθμό, έτσι ώστε όλοι να μιλούν για θριαμβευτική νίκη και επικράτηση.

Για θριαμβευτική νίκη έκανε λόγο ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φώτης, τονίζοντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα δικαιώνει πλήρως το ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Παπανδρέου, που παρουσίασαν ένα πολύ δυναμικό πρόγραμμα στον ελληνικό λαό, το οποίο και υπερψηφίστηκε.

«Η ευθύνη πλέον να οδηγήσουμε τη χώρα με σταθερά βήματα είναι μεγάλη για το ΠΑΣΟΚ” ανέφερε το μέλος της Π.Ε ΠΑΣΟΚ Παντελής Πελεκάνος, ενώ η αναπληρώτρια του ΠΑΣΟΚ Σούλα Βακουφτσή σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα υλοποιήσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα τους επόμενους μήνες για να ανακουφίσει το λαό.
Για υπερψήφιση του ΠΑΣΟΚ, αφού ο λαός καταδίκασε την κυβερνητική πολιτική και έστειλε μήνυμα αλλαγής στην κοινωνία, έκανε λόγο ο δημοτικός σύμβουλος Μιλτιάδης Ζιάκας, συμμετέχοντας και αυτός στα επινίκια της νίκης του ΠΑΣΟΚ στο εκλογικό κέντρο του κόμματος, ενώ ο υπεύθυνος οργανωτικού της Ν.Ε Γαρύφαλλος Αντζούρης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η πολύ μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία δημιουργεί μεγάλες ευθύνες στην νέα κυβέρνηση, προκειμένου να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Ο δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης έκανε λόγο για νέα εποχή της προοδευτικής παράταξης, που αποτελεί πλέον πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παύλος Μαβίδης που βρέθηκε επίσης στο εκλογικό κέντρο για τα επινίκια χαιρέτησε με ενθουσιασμό την μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για μία νίκη του λαού απέναντι στη αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου